Învaţă să te distrezi singur ( crede-mă, sunt o mulţime de lucruri interesante pentru care nu ai nevoie de vreo altă prezenţă umană ca să te distrezi ) sau caută prieteni mai inteligenţi.
Din ce am citit văd că nu realizezi că dacă nu eşti de ajutor sau interesant nimeni nu stă cu tine, la fel fac şi eu, atâta timp cât nu eşti interesant sau măcar să-mi fii de ajutor nu văd ce motiv aş avea să stau cu tine, unii pur şi simplu nu vor să aibă astfel de oameni neinteresanţi în jurul lor şi din acest motiv nu mai stau cu ei...
Nu-i vorba de perfectionism, trebuie sa te impaci cu gandul ca uneori esti ca un produs perisabil care devine plicisitor in ochii altora
nu traiesti pentru altii, traiesti pentru tine si cam atat, ai sa treci peste asta
spuneai ca ai o prietena, nu e de ajuns? prea mult strica
Pentru mine nu, ma simt foarte prost sa am un cerc atat de ingust de prieteni!
Da, ai dreptate, dar prea brusca schimbarea, ei pur si simplu cred ca au uitat momentele cand ii ajutam eu pe ei, si cand ma chemau in oras, dar mai nou, cand am si eu nevoie de ajutor...Toti nu te mai baga in seama.Pacat...
Nu ma prea simt in apele mele singur...Sunt o persoana extrovertita
Da-mi idei...o sa incerc totusi.
Apropo am rezolvat...problema era ca nu prea mai bagam in seama decat pe cei mai apropiati prieteni si la restul ma dadeam in fite ( zic ei ), acum ca i-am bagat putin in seama vin toti ca, cateii...
S-ar putea sa gresesc dar cred ca aveau beneficii dupa urma ta, se foloseau de tine si pe motivul asta te simteai important si bagat in seama.
Probabil erai si invidiat. Iar cand nu le-ai mai fost de folos, au inceput sa se lege de tine.
este destul de clasica situatia asta, cand tipul care incearca sa isi cumpere prietenii ajunge bataia lor de joc.