| AndreChan a întrebat:

Ce e aia o tabla ouija? cum se foloseste imi poate arata cineva un videoclip cu asa ceva?

Răspuns Câştigător
| Adelayde a răspuns:

Tabla ouija, se spune ca se foloseste pentru a chema spiritele celor trecuti ...acum nu stiu sa iti spun daca e adevarat, dar nu o sa incerc ca sa aflu.Am auzit multi care au incercat si au patit ceva, rau...mai ales ca aproape mereu cand se aduce vorba despre asta, mereu se zice `Sa nu incerci`, banuiesc ca o fi periculos :|
in fine, tabla a fost descoperita, in franta prin secolul 18 si numele ei vine de la `oui` si `ja` care amandoua inseamna `da` dar in limbi diferite, adica franceza si germana. Toata chestia se bazeaza pe intrebari care raspund majoritatea la `Da` si `Nu` si un pendul sau ceva asemanator care arata literele (in caz ca intrebi spititul cum il cheama, acesta misca `pendulul` si iti indica literele, una cate una)
Daca incerci, si iar mentionez sa nu o faci... poti pune intrebari de genu: Cine Esti? de unde vii? cum ai murit? de ce ai murit? ce vrei? etc.
Tabla teoretic se foloseste pentru a comunica cu spiritele, dar cica nu trebuie sa le deranjam...pentru ca daca le chemi si comnunici cu ele ele raman in lumea asta si daca doamne dumnezeule raman aici si sunt si agresive, nu e de bine
uite si un video care arata cum se folosestehttp://www.youtube.com/watch?v=bWlPL4KZvBM
sfat nu incerca singura, sau si mai bine nu incerca deloc!
funda? :D

3 răspunsuri:
| MistiqueAngeL a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres gasesti aici tot ce te intereseaza. Aceasta tabla se foloseste pentru a vorbi cu spiritele. Eu nu cred in asa ceva dar ma intereseaza paranormalul. Funda?:D

| 愛日本 a răspuns (pentru Adelayde):

Ouija board is found in China around 1100 AD
Nu in Germania sau Franta!

Întrebări similare