| madalinagiulia a întrebat:

Ce explicatie le dau profesorilor daca nu mi-am facut temele?

Răspuns Câştigător
| under89 a răspuns:

De ce să nu le spui adevărul?
Eu dacă n-aș fi făcut tema, le-aș spune de ce (purul adevăr). M-am schimbat: am început să nu mai mint, să nu mai ascund...și eu făceam la fel, dar cu înaintarea în vârstă m-am maturizat.
"Ți-a fost silă" - cu siguranță aceasta este cauza.
Cum a zis și @marinaa9, le faci pentru tine, pentru dezvoltarea ta. Profesorii dacă te știu că ești un elev silitor, adică îți faci mai mereu temele, te vor ierta (nu-ți vor pune o notă mică sau poate îți vor pune ca să te trezești pentru că țin la tine și vor cel mai bun...)
Oricum, e viața ta, faci ce vrei, dar dacă spui adevărul te simți liber, pe când minți, te va măcina din ce în ce mai mult pe zi ce trece happy

7 răspunsuri:
| marinaa9 a răspuns:

Temele sunt date cu un scop, acela de a retine tu cat mai mult si de a-ti exersa memoria. Daca nu le-ai facut nu le faci un rau profesorilor ci iti faci tie.Macar incearca sa faci doua, trei exercitii, sa citesti cateva carti ca sa le arati ca ai facut ceva.Tot tie o sa-ti para rau mai tarziu daca nu ti-ai facut temele acum cat aveai timp si posibilitate.

| ShadoWCrist a răspuns:

Ai Avut o problema grava in familie.winking

| Copac13 a răspuns:

Spune adevarul sau daca nu ai avut timp sa le faci ca ai fost ocupat spune-le ca ai fost ocupat

| Teardrop a răspuns:

Păi de ce nu le-ai făcut?

| Wukii a răspuns:

" Domn' profesor, eu nu mi-am făcut tema " -Simplu laughing. Cel mai bine este să spui adevărul, pentru că " Minciuna are picioare scurte " și vei ajunge să regreți că nu ai spus adevărul.

| madalinagiulia explică (pentru Wukii):

Mersi.

| madalinagiulia explică (pentru Teardrop):

In caz de ceva...

Întrebări similare