Heii, eu sunt reprezentant Avon :d. Vorbeste cu cineva care este reprezentant, acel reprezentant are un lider. Liderul i conduce si ii ajuta pe reprezentanti, liderul are mia multi reprezentanti. Vorbesti cu liderul si ii spui ca vrei sa fii, trebuie sa faci un contract, tu nu trebuie sa platesti nimic. Bani sau codouri o sa primesti mereu. Daca faci 130 de lei din toate comenzile tale o sa ai un discount de 15 %. daca faci de 180 lei o sa ai un discount de 20 %.tot mai mult o sa primesti. Cadourile iti pot venii cu o oferta. Vorbeste cu un lider si iti va explica tot tot.si mie tot asa mi-a zis, nu stiam nimic si mi-a explicat tot. Sunt reprezentant cam de 4/5 luni si pana acum am primit o gramada de cadouri si bani. Vezi ca la inceput cand esti reprezentant ai multe sanse pentru cadouri daca faci suma ceruta.Primele 4 cataloage, atunci sunt foarte mari cadourile. Vobreste cu un lider si iti va explica cu amanunte. Bafta. funda?
Poi si eu vreau sa devin reprezentant avon si acolo scrie ca te vor suna in scurt timp dar pe mine nu m-au sunat.
Pai si eu vreau sa devin reprezentant avon dar nu ma suna.La cat timp ar trebui sa te sune?