Sincer si eu ma cam plictisesc, dar uite ce poti face:
- sa iesi cat mai mult in oras cu prietenii: in parc, la terase, cu rolele, bicicleta, la alergat, la sala, la o inghetata, la film, la cumparaturi. Acum depinde si de orasul in care stai, pentru ca eu de exemplu nu am cinema.
- sa ai grija de pet-ul tau, daca ai unul si sa ii acorzi cat mai multa atentie pentru ca tot e vacanta
- sa iti faci temele (daca ai), daca nu sa citesti cat mai mult
- sa cauti pe net chestii interesante, domenii despre care mereu ai vrut sa afli mai multe, dar nu ai apucat
- sa te uiti la TV sau la filme
- sa faci fotografii - tie sau mediului inconjurator
- sa faci petreceri / gratare cu prietenii (daca esti fata, merge bine si o petrecere in pijamale)
- sa pleci in cat mai multe locuri, chiar si la tara la bunici e mai bine decat acasa, macar mai schimbi aerul
- sa te joci online
- sa vorbesti cu fostii colegi
- sa iti faci un blog si sa scrii pe el
Sper ca ti-am fost de vreun ajutor, mai multe nu-mi vin acum in cap.
Iesi in oras! Daca nu ai cu cine baga-ti niste casti in urechi si du-te unde vezi cu ochii... Uite doua melodii pentru tine: GrasuXXL ft. Guess Who- Azi nu, Vama Veche- nu am chef azi.
Si eu ma plictisesc de moarte... dar ies seara cu prietenii...si imi fac curatenie prin lucruri(haine portofolii)si gasesc multe lucruri interesante de care am uitat.la mine merge.
Dormi
daca mori de plictiseala planuiesteti ca azi sa nu faci nimic altceva decat sa dormi si sa asculti muzica (daca vrei)
maine e o zi noua si poti sa iti faci planuri:
desenezi
te uiti la filme
dansezi/ faci coregrafii
iti chemi prietenii in oras
faci poze
inveti sa imiti un politician/vedeta
te uiti la cum te imbracai cand erai mica
sau fa cumparaturi... invata lucruri noi
is multe chestii de facut. viata e prea scurta
bafta!>
LoLz0r întreabă: