Ce argumente ar avea rasiștii albi să creadă că sunt rasa superioară, the master race? Mă simt complet ignorant, dar de ce consideră că, din punct de vedere fizic, psihic, cultural, etc., sunt superiori negrilor sau asiaticilor sau mai știu eu? :/
Dacă Mihai Eminescu s-ar trezi peste noapte, ar veni la mine și m-ar ***, Luceafărul ar fi gelos?
Cam asta
Oare o sa intru la un liceu bun? ...Nu, mai bine cine o sa castige Mondialul
De ce trebuie sa astepti sa cunosti un om mai bine inainte de a lua decizia de a-l iubi?
Iubirea este decizia de a iubi pe ceilalti inainte de a vedea cine te lasa si cine nu.
Iubirea nu este o prognoza, nu este un procent de reusita al unei relatii. A nu se confunda iubirea cu viata.
Destinul poate hotara ca tu sa nu poti iubi pe cineva toata viata ta, desi iti doresti asta nespus de mult.
Insa tu esti cel care decizi daca iubesti. Asta e singura responsabilitate pe care o avem. Si totusi e suficient incat sa nu ne iubim...
De ce conteaza atat de mult in procesul luarii deciziei de a iubi daca persoana cealalta va mai fi acolo a doua zi dimineata ori saptamana viitoare sau anul care vine.
Noi suntem facuti sa iubim. Si trebuie sa completam acest puzzle al iubiri, indiferent cat de mari sau mici sunt piesele pe care le primim.
La urma urmei, in relatii primim clipe de fericire si dezamagiri. O loialitate nemaipomenita si o tradare neasteptata. Tot ce trebuie noi sa facem este sa vedem ce simtim noi. Cine credem noi ca ne poate oferi acele clipe de fericire spre care tanjim. Si pentru asta nu ai nevoie de 10.000 de experienta ca sa fii un expert. E suficient o privire, acel,, un nu stiu cum si-un nu stiu ce ''.
Si nu trebuie sa ne gandim sa alegem pe cineva care nu ne va rani. Pentru ca nimeni nu e facut aici sa ne raneasca. Dar toti sunt aici ca sa ne arate care e sursa interioara a suferintelor noastre.
Noi alegem iubirea. Noi alegem si fericirea si tradarea. Numai sa o alegem...