De ce vrei sa creezi agitatie in randul userilor? De ce vrei sa atragi atentia apeland la o intrebare josnica? Nu uita, independent de orice factori externi, viata are prioritate. Aminteste-ti, nu tu ti-ai dat viata, prin urmare, nu ai dreptul sa ti-o iei. Dar ce-i cu gandirea aceasta infantila? Nu uita, viata este o lupta, cum iti asterni asa dormi! Cei ce se dau batuti, eu ii numesc lasi! Ar fi cazul sa-ti schimbi gandirea aceasta grandilocventa cu o gandire corecta.
Asista inainte de a te sinucide la moarte fiecarui neuron pe care il detine corpul tau. Dupa ce mor toti, dai un buzz si iti zic continuarea
Draga Andreea, ce intrebare mai este si asta? Observ ca din ce in ce mai multi adolescenti au ganduri de acest gen si nu stiu, zau, care ar putea fi motivul. De aceea, vin si te intreb si pe tine: ce probleme asa de grave ai de ti s-a intunecat mintea? Dumnezeu ti-a dat in dar viata si numai El poate hotara cine si cand trebuie sa moara. Noi nu avem niciun drept sa ne luam viata, la cel mai mic necaz. Cu atat mai putin tu, care esti tanara si ai viata inainte. De ce nu vrei sa te bucuri de acest dar primit? Si o alta intrebare ar fi: oricare ar fi motivul care te-ar indemna la un asemenea gest necugetat, ce rezolvi prin moartea ta sau ce efect va avea? Iti spun tot eu: vei lasa niste parinti indurerati si niste colegi, niste prieteni care te vor plange. Dar este o vorba care spune ca peste toate se asterne uitarea! Dupa 1 an, poate 2, colegii, prietenii te vor uita. Viata merge inainte si fiecare isi urmeaza destinul. Doar parintii vor ramane cu durerea in suflet si cu amintirea ta in inima, in rest... tu vei fi doar un nume incrustat pe un mormant. Asta iti doresti? Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie. Si inca ceva. Incearca sa vorbesti cu mama ta, care ar trebui sa-ti fie prietena cea mai apropiata, sau in caz contrar, cu tata. Comunicarea este f importanta in astfel de cazuri. In momentul in care vorbesti cu cineva si-i spui necazul tau, te descarci pe jumatate de acea problema si incepi sa vezi altfel lucrurile. Ar fi f multe de spus, dar spatiul nu ne permite. Daca simti nevoia sa mai vorbim, poti sa-mi scii pe privat. Voi incerca sa te ajut pe cat posibil. Cu prietenie!
Poti sa mori de ciuda, poti sa mori de ras, poti sa mori de foame sau sete, de somn, de oboseala, de frig, caldura etc. Sper sa-ti convina macar una dintre aceste sugestii! Eu nu ti-as recomanda decat cea cu rasul ca este benefica.
Pai.iti tai venele. te spanzuri, iei 30 de pastile de paracetamol.era si o solutie dar nu mai stiu cum se num cauta si tu pe net...:*
Sa iti tai venele, dar pe lung, deci nu pe scurt, incepand de la incheietura maini catre umar, ca sa fii sigura ca faci o treaba. sau sa te arunci de pe bloc. in orice caz daca vrei sa o faci nu incurca si pe altii spre exemplu sa NU te arunci la metrou, sau sa NU te spanzuri intr-o piata publica pentru ca creezi haos, si blochezi toata circulatia, stai acasa linistita si fa treaba. sper ca ai peste 55 de ani, daca nu ai sa nu cumva sa te sinucizi pentru ca atunci cand o sa fiu batran nu o sa aiba cine sa imi dea pensie pentru ca voi astia tinerii va omorati. deci doar daca ai peste 55.
Supradoza de Tic Tac.Totusi.de ce vrei sa mori?Probleme in paradis?
@traficanta_e_un_happy_kid'o.De acord! Toti ziceti ba ma omor, faceti pe ranitii da` nici cu lama nu sunteti in stare sa va taiati.
XoXo "gossip girl"
Du-te la un pshihiatru.Iti va da el niste idei.Camasa de forta, singur in camera etc.
De ce sa te omori!? Viata e frumoasa, trebuie doar sa traiesti fiecare clipa ca si cand ar fi ultima fiindca nu sti ce iti rezerva viitorul.
Ombladon feat Carbon - Metode clasice de sinucidere
Sa (nu)-ti fie de folos!
Ce-ai ma?!?!?! WTF ...ai inebunit?
cum sa te omori? Dumnezeu ti-a dat viata ca un dar si tu il refuzi?!?! doamne fereste... dc vrei sa te omori?
1. Nu ai tupeu 2. De ce vrei sa ii faci pe altii sa sufere? 3. Eu zic sa stai in banca ta... viata iti va oferi multe surprize daca nu faci acest gest.
Viata e grea dar frumoasa uneori.De ce vrei sa mori? Inca mai ai parinti care pot avea grija de tine.De ce ai vrea sa mori? Asa de grea ti se pare viata? Parerea mea ar fi sa mai traiesti cativa ani ca sa ajungi sa te maturizezi, sa ai prieteni un iubit ...si apoi o sa vezi ce frumoasa este viata.Asa sunt si eu acum, dar nicioadata nu am vrut sa ma omor sau sa fiu trista sau sa fiu emo.Ai rabdare anii vor rezolva toate problemele legate de adolescenta.
Ia si te omoara nu i baga in seama pe astia. CAnd te supara cineva te omori si gata. Ia si te spanzura cu un elastic. cred ca asta ar fi cel mai potrivit.
anonim_4396 întreabă: