Da. si mie mi-au facut la fel. nici eu nu am inteles. poate ca nu stiu e ceva funny
"auzi m'auzi?"
Eu cred ca a zis'o de distractie.
Probabil tu nu erai atenta cand a zis ceva si atunci a apelat la replica aceasta., si l-a bufnit rasu' cand te'a fazut total confuza la cuvintele astea. Nu stiu. Nu trebuie sa aiba un inteles ca sa fie amuzant. E important sa ii faca pe restul' sa zambeasca, asta ar fi fost bine s faci si tu.
Poate fi "-Auzi? Ma uzi?", si nu ai inteles tu bine...Mai sunt faze din astea, cam fara inteles, dar na, suntem romani!
Are mai multe intelesuri cel putin eu asa cred.
1. auzi tu? ma auzi?
sau
2. auzi,. ma auzi?
cam tot una e nu stiu
Pai probabil a vrut sa iti atraga si el atentia si nu stia cum. :d a fost singurul lucru care i`a trecut prin minte in acel moment )
Probabil e o faza funny dp Youtube cu un retardat care vede o maimuta surda si o intreaba daca aude si ea face semn ca nu.
Si eu am avut la liceu un coleg care radea fara sa gandeasca dc apoi se gandea dc rade.
Pai unii spun "auzi m-auzi" doar ca sa se amuze pe seama altora dar unii o folosesc intr-un scop anume.In cazul tau eu cred c-au vrut sa se amuze pe seama ta vazandu-te putin mai mica.Asta cred eu.