| Lavinia20 a întrebat:

Ce inseamna cand un bait care ai vorbit k el sufla cu fumul de tigare in nasul/gura ta cand treci pe langa el? O colega cu care eram cand s-a intamplat chestia asta mi-a spus ca daca face asta inseamna ca baiatul repectiv vrea sa se culce cu tinechatterbox... Faza a fost asa... am vb cu el si apoi am plecat pentru. ca venea masina, i-am spus pa si el fuma si a suflat k fumul de la tigare si mi-a venit direct in fata.
Oricum eu cred ca asta e doaroh go on o inventie de-a fetei respective mai ales ca e cam curvulita, dar vreau sa aud si parerea voastralaughing
Mentionez ca a facut asta intentionat

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E o prostie, probabil asa e limbajul lor ca sa faca sex, dar fii sigura ca un om intreg la minte nu face asa ceva.

| ewygirl a răspuns:

LOL laughing
Inseamna ca e nesimtit baiatulwinking
Va trateaza cu indiferenta!

| ROB3RT89 a răspuns:

Asta e un limbaj mai vechi care se floseste in mare parte la discoteca/bar/clubhappyE asa cum ti-a spus prietena ta, asta daca il da intetionathappyStiu ca pentru multi e penibil, dar asa e(cica)

| noi3 a răspuns:

Personal l-as plesnii[o] pe dobitocul/dobitoaca care isi permite sa-mi sufle toxinele in fata.

| Ioanantonia a răspuns:

Am vazut in mai multe filme vechi si in Romania ca te trateaza doar ca pe o curva si da chiar asta inseamna, nu ca t eplace doar simte nevoia de a te culca cu cineva, si asta e pentru ca e cam nesimtit adica cine mai face asta ...praktik te face curva straight face

| ganton a răspuns:

Sunteti cu totii niste tampiti. Inseamna ca e vant afara si ca fumul mai 'zboara' stii. Si mie mi se intampla des. Mai dati-va-n kacat

| ROB3RT89 a răspuns (pentru ganton):

Frate tu esti frustrat sau care'i problema? Fata sa exprimat destul de clar, putea sa zica de la inceptu(daca vine fumul spre ea)Cred ca ar fi cazu sa mai citesti odata, asta pana intelegi! Totus "Inseamna ca e vant afara"laughingcat de penibil poti sa filaughing

| NuDauFunda a răspuns:

Inseamna ca e un oagar nesimtit.

| aryana1991 a răspuns:

Depinde ca sunt doua mituri despre asta. unii zic ca ar face sex cu tine alti ca te injura

| anonim_4396 a răspuns (pentru aryana1991):

Varianta a doua cade fara discutie; unde ai vazut tu un baiat sa injure o fata? sa fim seriosi!

| Marius444 a răspuns:

Tigare? E chiar asa de greu sa scrii tigara?!

| Lavinia20 explică (pentru Marius444):

Dupa cum se vede am mai multe greseli pentru ca m-am grabit cand am scris, pentru ca trebuia sa plec

| deliamaria13 a răspuns:

E adevarata chestia asta am mai auzit-o de multe ori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...eu citisem undeva ca gestul,in fapt,obisnuiau candva sa-l faca damele,si cred ca era o chestie ieftina,care de aceea a si cam disparut; aud acum ca au preluat-o barbatii; parerea mea ca e nepoliticos,si nu inseamna nimic; si e si riscant; de obicei barbatii,cand fumeaza pe strada,mai si scuipa; ceea ce inseamna ca data viitoare trebuie' sa fii atenta sa nu faca un gest reflex, si dupa ce sufla fumul inspre tine, sa-i scape-fereasca sfantu'!- si ...altceva!

| ionutzxz a răspuns:

Esti proasta asta e