| VladCosmin007 a întrebat:

Ce inseamna daca am discutat cu iubita mea despre noi doi si i.am propus sa fim doar prieteni, nu iubit si iubita, iar ea sa spuna :"cum vrei tu"?

Nu ii iau apararea, dar precizez ca are niste probleme personale: trebuie sa plece in Anglia 2 luni si pierde liceul fiindca are deja vreo 60 de absente, plus de asta nu stie engleza.

4 răspunsuri:
| Raniaa a răspuns:

Nu o intereseaza, ii esti indiferent!
De cand problemele personale scuza prostia si nehotararea?!

| Xelon a răspuns:

Faci o mare greseala ca ii gasesti scuze, e normal oarecum sa o faci fiindca esti indragostit de ea, dar ideea e in felul urmator, cand iti place cu adevarat de cineva treci peste probleme si faci tot posibilul sa fi langa respectiva persoana, dupa mine e clar ca nu o prea interesezi.

| VladCosmin007 explică (pentru Raniaa):

Luni mi-a spus ca ar vrea sa fim impreuna, ne-am pupat etc etc... dar dupa cum am spus e suoarata rau de tot, o vad ca nu are chrf de nimic, acum 1 saptamana era foarte entuziasmata ca vine ziua ei si face 18 ani, dupa ce am avut discutia asta a zis ca o inrbunesc si ca nici macar ziua ei nu mai vrea sa si-o faca.

| Aasdfghj a răspuns:

Inseamna ca ii este indiferent daca iti este iubita sau prietena. Treci peste! Nu a fost nimic serios.