Mi s-a intamplat si mie sa vreau sa plang si sa nu pot iar chestia asta ma face sa cred ca sunt un monstru fara sentimente. Totusi nu-mi vine sa rad niciodata intr-o situatie nepotrivita. Probabil esti o persoana indiferenta, care nu se lasa afectata de lucruri marunte si asta nu-i un lucru deloc rau. Poate nici nu ai nevoie sa te descarci si atunci ce rost mai au lacrimile?
Asta nu te face un monstru fara sentimente . Esti pur si simplu mai puternica decat alte persoane.
Deci daca te prinde prietenu cu altu si te ia la palme pe tine te bufneste rasu )
Urasc plansul si de aia nu plang practit insa atunci cand plang ma rad si mi se pare ca sunt anormala //
Nu ai nevoie de acea descărcare pentru ca viața ta este perfectă pentru tine sau cel puțin așa consideră pshihicul tău, nu ai complexe, o duci bine și probabil ai persoane care țin foarte mult la tine. Be happy, ești o persoană norocoasă! Toată lumea ar vrea să pățească așa! Nu încearca să schimbi situația pe care o duci sau o să-ți pară rău după, poți încearca doar să o menții.
Pufi02 întreabă: