Ca nu te iubeste!
Ca nu te respeta, deci ceea ce face chiar e liosa de respect fata de tine! crezi ca meriti asa ceva? eu cred ca meriti ceva mai bun!
Fa putin curat in viata ta, ti-ar prinde bine!
Am uitat sa mentionez ca EA este cu alt tip de cateva luni. Nu stiu cat schimba chestia asta...
Vrea sa mi te faca geloasa
sau a pus-o altcineva sau sunt o galacie de idei... cert e
in timp vei descoperi adevarul
Poate nu te mai vreau, sau poate că a pus-o din greşeală. Ştiu asta din proprie experienţă, când am vrut să-mi schimb poza de pe facebook şi am pus una cu mine şi cu fosta mea fără să-mi dau seama. Dacă nu-mi zicea actuala de atunci, nici nu băgam de seamă. Cred că ar trebui să-l întrebi mai întâi şi apoi să decizi ce vei face.
Ca te iubeste muuuult.
Unde traiesti boss? nu e logic, nu te mai vrea ce e asa de greu de inteles ?
Hai ca asta a fost funny rau
Merit fundoii?
Premiul gremi ce fundoi
Ca nu te iubeste pe tine dar pe ea, si ca nu o poate uiti, si ca tu ii esti indiferenta, asa baiat nu merita nimic!
Poate vrea sa vada ce reactie ai tu sau vrea sa te faca geloasa intr-o oarecare masura.
Pai sunt 3 variante : 1. Se va impaca cu ea si tu vei iesi din schema. 2. Ii acunm a iesit in aceea poza 3. A fost o provocare.
Sti ce cred eu. ca deja vorbeste cu ea si vrea sa se impace cu ea.A mintit ca a terminat relatia cu tine, asteptand ca ea sa se impace cu el, iar daca nu iese cu ea...ramane cu tine.
Ca te lasi manipulata, de exemplu de simple vorbe, posibil e cu fosta/te face geloasa/ ii place cum a iesit poza/ e provocare