Ca te iubeste muuuult.
Unde traiesti boss? nu e logic, nu te mai vrea ce e asa de greu de inteles ?
Pai sunt 3 variante : 1. Se va impaca cu ea si tu vei iesi din schema. 2. Ii acunm a iesit in aceea poza 3. A fost o provocare.
Vrea sa mi te faca geloasa
sau a pus-o altcineva sau sunt o galacie de idei... cert e
in timp vei descoperi adevarul
Ca nu te iubeste pe tine dar pe ea, si ca nu o poate uiti, si ca tu ii esti indiferenta, asa baiat nu merita nimic!
Poate vrea sa vada ce reactie ai tu sau vrea sa te faca geloasa intr-o oarecare masura.
Ca te lasi manipulata, de exemplu de simple vorbe, posibil e cu fosta/te face geloasa/ ii place cum a iesit poza/ e provocare
Poate nu te mai vreau, sau poate că a pus-o din greşeală. Ştiu asta din proprie experienţă, când am vrut să-mi schimb poza de pe facebook şi am pus una cu mine şi cu fosta mea fără să-mi dau seama. Dacă nu-mi zicea actuala de atunci, nici nu băgam de seamă. Cred că ar trebui să-l întrebi mai întâi şi apoi să decizi ce vei face.
Sti ce cred eu. ca deja vorbeste cu ea si vrea sa se impace cu ea.A mintit ca a terminat relatia cu tine, asteptand ca ea sa se impace cu el, iar daca nu iese cu ea...ramane cu tine.
Am uitat sa mentionez ca EA este cu alt tip de cateva luni. Nu stiu cat schimba chestia asta...
Ca nu te iubeste!
Ca nu te respeta, deci ceea ce face chiar e liosa de respect fata de tine! crezi ca meriti asa ceva? eu cred ca meriti ceva mai bun!
Fa putin curat in viata ta, ti-ar prinde bine!
VulpeaDinUmbra întreabă: