Eu daca ma uit la tine, inseamna ca te plac? In fine, e posibil, dar doar daca te lasa sa o iei in brate. nu e cine stie ce, deci nu iti fa iluzii prea multe, incearca sa vezi ce se intample si in alte ipostaze.
Rahat, si mama se uita la mine, crezi ca ma place sau doar vrea sa ma violeze?
Nu, serios acum, ce intelegi tu prin "se uita la mine"? Si eu ma uit la multe fete, si multe fete se uita la mine, dar asta nu insemna nimic, intelegi? NIMIC. Imbratisatul mai e cum mai e, dar nici ala nu-i o chestie atat de importanta, mai ales daca fata e mai dragastoasa din fire si i-a in brate cam toate persoanele pe care le cunoaste.
Cunoaste-o mai bine, stai cu ea, vorbeste cu ea, apropie-te de ea, si chiar daca nu te place, o sa te placa daca o sa te porti frumos si o sa ii dai atentie.
Poate ca da, poate ca nu, dar sigur momentan, nu are o alta varianta mai buna.
Nu neaparat... poate doar e amabila.
Daca te lasa sa ii faci si altceva atunci mai mult ca sigur te place!
Sincer, si eu duc povara asta in spate Din clasa a 9-a cand m-am mutat la un liceu din alt oras mi-am facut o "foarte buna prietena" de care m-am indragostit dupa cateva luni. Crede-ma ca ne luam in brate si ma simt minunat Dar pana acum, in clasa a 12-a nu a dat niciun semn ca ma place sau ca vrea sa fie cu mine, si inca suntem buni prieteni...
Desigur.
uita-te insistent in ochii ei si vezi daca se fastaceste.
ia-o in brate pe la spate si miroase-i gatul, le place maxim!
Daca se uita la tine si te lasa sa o iei in brate, asta inseamna ca te place si vrea sa fiti impreuna.