| UNdoUUu a întrebat:

Ce inseamna daca o persoana isi schimba starile de spirit (ex:fericire, tristete, nostalgie etc) foarte rapid si din motive neinsemnate? Si faptul ca noapte super des are ganduri intunecate, inseamna depresie? Exista vreo boala? Sau pur si simplu este prea emotiva si rasfatata?

5 răspunsuri:
| Demetrov a răspuns:

Eu imi schimb foarte repede starile de spirit. Cand am avut depresie ( acum 2 ani ) si ganduri intunecate intr-o zi am scapat de ele.

| UNdoUUu explică (pentru Demetrov):

Dar sti daca lucrurile de mai sus ar indica o depresie? Sunt destul de ingandurat in ultimul timp.

| FaraNumePls a răspuns:

Bipolaritate

| MadalinG99 a răspuns:

Tine de persoane, uite eu sunt emotiv si exact asta patesc si nu sunt intr-o depresie, tine de la om la om.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, este o persoana instabila emotional!
Probabil sufera de BIPOLARITATE, o problema psihica destul de grava, care se manifesta taman asa cum ai descris tu: 1000 de stari de spirit, care se pot schimba de la minut la minut.
Evident ca o fac pentru a atrage atentia, fiind rasfatati sau chiar diabolici.
Cunosc un caz al unei domnisoare de peste 20 de ani, care si-a dat foc la manca ploverului, ca sa atraga atentia, dar situatia a scapat de sub control si ea a suferit arsuri grave, ajungand sa aiba mai multe operatii de transplant de piele.
Alta data, a intrat cu masina intr-un sant, doar pentru ca s-a enervat din cauza cuiva in traffic si a rasucit volanul intr-o fractiune de secunda.