Ce inseamna daca observi o fata ca te priveste de multe ori, dar daca te uiti si tu la ea intoarce privirea foarte rapid, dacă se joacă cu părul ei gen îsi ia o suvita si o rasuceste pe deget,daca cineva zice sa stea langa aceasta fata ea spune nuuu si mai mentionez ca este timida! Iar la faza cu acel nu ca sa intelegeti:deci acum o saptamana am avut un test so o prietena de a fetei nu a venit si o alta orietena a zis sa stau eu acolo insa fata asta de care zic eu a sous un nuuu dar nu sriu sa zic de care! Si faptul ca te intalnesti cu o peraoana,in cazul meu aceasta fata este accidental sau cumva planuit,ceva karmic? Si va rog fara hate!, O seara buan
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Cred ca ti s-a mai raspuns la intrebarea asta in vreo 2-3 randuri, ce mai vrei?
Tu crezi ca poti foarta pe cineva sa te placa?
Faptul ca priveste insistent la cineva nu inseaman ca si place persoana respectiva, poate o face si pentru ca acea persoana se holbeaza la ea. Da-i pace sau mergi si intreba-o!
Daca nu te holbezi la ea, de unde stii ca se uita de multe ori la tine?
Evident ca observa ca o urmaresti pe furis si nu-i place, se tot uita sa vada de ce insisti.
Las-o baltă! Nu mai contează, recunosc că mă uit uneori la ea dar nu insistent adică doar să vad ce face nu ca stau toata ora si de obicei la romana fac asta pentru ca doamna sta langa banca ei si nu pot sa mauit pe tavan in timp ce doamna ne povesteste ceva, si normal ca daca este acolo ma uit in directia ei si deci o va d si pe ea! Deci doar cand avem romana ma holbez cum zici tu la ea! In rest nu! Si ca sa stii ea se uita des la mine, o vad cu coada ochiului! Deci care se holbeaza la care? Fara suparare!
Si...ce ar trebui sa fac? mIa este ceva aca ii dau mesaj pe whatsapp, nu imi raspunde decat daca are legatura ceva cu scoala! Ar putea fii tot din cauza timiditatii? Iar daca o intreba ceva diferit fata de activitate scolara, gen ce faci sau altele foar da seen! Deci?
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.224.8.221) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro