| ș53fan a întrebat:

Ce inseamna daca observi o fata ca te priveste de multe ori, dar daca te uiti si tu la ea intoarce privirea foarte rapid, dacă se joacă cu părul ei gen îsi ia o suvita si o rasuceste pe deget,daca cineva zice sa stea langa aceasta fata ea spune nuuu si mai mentionez ca este timida! Iar la faza cu acel nu ca sa intelegeti:deci acum o saptamana am avut un test so o prietena de a fetei nu a venit si o alta orietena a zis sa stau eu acolo insa fata asta de care zic eu a sous un nuuu dar nu sriu sa zic de care! Si faptul ca te intalnesti cu o peraoana,in cazul meu aceasta fata este accidental sau cumva planuit,ceva karmic? Si va rog fara hate!, O seara buan

6 răspunsuri:
| Xdf a răspuns:

Cred ca fata te place însă ai spus ca este timidă deci este logic sa nu vrea sa abia contact cu tine nu cred ca are ceva personal cu tine

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca ti s-a mai raspuns la intrebarea asta in vreo 2-3 randuri, ce mai vrei?
Tu crezi ca poti foarta pe cineva sa te placa?
Faptul ca priveste insistent la cineva nu inseaman ca si place persoana respectiva, poate o face si pentru ca acea persoana se holbeaza la ea. Da-i pace sau mergi si intreba-o!

| ș53fan explică (pentru Violleta2022):

Nu ma, holbez la ea" cum spui tu!

| ș53fan explică (pentru Xdf):

Si...ce ar trebui sa fac? mIa este ceva big grinaca ii dau mesaj pe whatsapp, nu imi raspunde decat daca are legatura ceva cu scoala! Ar putea fii tot din cauza timiditatii? Iar daca o intreba ceva diferit fata de activitate scolara, gen ce faci sau altele foar da seen! Deci?

| Violleta2022 a răspuns (pentru ș53fan):

Daca nu te holbezi la ea, de unde stii ca se uita de multe ori la tine?
Evident ca observa ca o urmaresti pe furis si nu-i place, se tot uita sa vada de ce insisti.

| ș53fan explică (pentru Violleta2022):

Las-o baltă! crying Nu mai contează, recunosc că mă uit uneori la ea dar nu insistent adică doar să vad ce face nu ca stau toata ora si de obicei la romana fac asta pentru ca doamna sta langa banca ei si nu pot sa mauit pe tavan in timp ce doamna ne povesteste ceva, si normal ca daca este acolo ma uit in directia ei si deci o va d si pe ea! Deci doar cand avem romana ma holbez cum zici tu la ea! In rest nu! Si ca sa stii ea se uita des la mine, o vad cu coada ochiului! Deci care se holbeaza la care? laughingFara suparare!