Cind un baiat se uita la tine si dintr-odata isi muta privirea inseamna ca-i place de tine!
Asta 100% ti-o spun. Eu tot am trecut prin asa situatie*
Si daca privirile se intalnesc insa nici unul nu isi muta privirea? Adca raman "blocati " uitandu-se unul la altul?
Depinde deja cum va uitati. daca ochii straluces si iti zimbeste la sigur ii place de tine
Pai altfel nu s-ar mai uita la tine daca nu ar avea nici un interes
Hei da so uitat mai mult timp la tine si cand te-ai uitat tu la el so intors repede? sau?
Pai de mai multe ori de exemplu: intra in clasa si se uita la mine, iar cand am vrut sa ma uit si eu repede s-a uitat in alta parte, ma uitam si vorbeam cu cineva din fata lui, dar el se vedea in spate, am observat ca s-a uitat la mine si pret de cateva secunde ne-am uitat unul in ochii celuilalt de la distanta si dupa repede si-a mutat privirea. nu stiu poate mi se pare mie, dar pare ca ma evita
Poate ii este rusine sa iti spuna ce simte...
Oare asa ar proceda baietii?
Pff, am inteles, nu ma place. o sa incerc sa il evit si eu de acum si sa nu ma mai gandesc la el si asa de acum e vacanta, o sa il uit repede
Este cel mai enerant si urat lucru din viata unui om, atunci cand trebuie sa uite pe cineva : |... :-
croissant întreabă: