Cind un baiat se uita la tine si dintr-odata isi muta privirea inseamna ca-i place de tine!
Asta 100% ti-o spun. Eu tot am trecut prin asa situatie*
Hei da so uitat mai mult timp la tine si cand te-ai uitat tu la el so intors repede? sau?
Si daca privirile se intalnesc insa nici unul nu isi muta privirea? Adca raman "blocati " uitandu-se unul la altul?
Depinde deja cum va uitati. daca ochii straluces si iti zimbeste la sigur ii place de tine
Pai altfel nu s-ar mai uita la tine daca nu ar avea nici un interes
Pai de mai multe ori de exemplu: intra in clasa si se uita la mine, iar cand am vrut sa ma uit si eu repede s-a uitat in alta parte, ma uitam si vorbeam cu cineva din fata lui, dar el se vedea in spate, am observat ca s-a uitat la mine si pret de cateva secunde ne-am uitat unul in ochii celuilalt de la distanta si dupa repede si-a mutat privirea. nu stiu poate mi se pare mie, dar pare ca ma evita
Pff, am inteles, nu ma place. o sa incerc sa il evit si eu de acum si sa nu ma mai gandesc la el si asa de acum e vacanta, o sa il uit repede
Este cel mai enerant si urat lucru din viata unui om, atunci cand trebuie sa uite pe cineva : |... :-