anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna daca visezi mereu, vreo 3 zile la rand prietena care acum numai e prietena ta si numai vorbiti deloc.

Am inceput sa ma satur, de cate ori o visezstraight face.

9 răspunsuri:
| Irena97 a răspuns:

Inseamna ca te preocupa inca problema, de aia o tot visezi.

| itscloudyoutside a răspuns:

Probabil te gândeşti prea mult la ea, asta ar fi singura singura explicaţie logică. Şi nu cred că ar trebui neapărat să însemne ceva faptul că ai visat acelaşi lucru de mai multe ori. Cu siguranţă este doar o coincidenţă.

| lpavel a răspuns:

Chiar daca mintea ta iti spune s-o uiti, inima ta iti spune altceva iar ei nu-i poti comanda, de aceea o visezi mereu!
Mai bine impaca-te cu ea!

| Manuellllaa a răspuns (pentru lpavel):

Nu pot sa ma impac cu ea.
A gresit, mult, foarte mult.Si nu eu ar trebui sa fac un pas, daca ar fi cazul.

| lpavel a răspuns (pentru Manuellllaa):

Daca crezi ca nu merita iertarea ta, atunci incearca sa uiti si timpul rezolva toate! Dar daca ea isi va da seama ca a gresit fata de tine si cumva incearca sa se impace cu tine, iart-o pentru ca toti gresim, nimeni nu e perfect/a, stiu ca e foarte greu uneori sa ierti dar iertand devenim persoane mai bune...

| dem0lat0r a răspuns:

Mi se pare o prostie ca nu ar trebui sa faci tu primul pas. Daca o visezi, inseamna ca iti pare rau dupa ea si ca tii la ea. Sfatul meu, caut-o si macar vorbiti, vedeti ce se va intampla, nu mai sta asa ca iti faci rau si poate si ei. Incapatanarea e o prostie imensa

| Manuellllaa a răspuns (pentru dem0lat0r):

Are prietena noua.Chiar sora ei mi-a zis sa o las in pace.Si culmea are 24 de ani si se baga in viata unor copii de 18.In fine. daca ar dure`o ar face ea primul pas, de ce sa-l fac eu nevinovata fiind? Sa ma injosesc? NU!

| dem0lat0r a răspuns (pentru Manuellllaa):

Inseamna ca nu iti pasa destul, si atunci da, nu merita sa faci primul pas si totul s-a sfarsit. Mandria e o prostie in unele cazuri, si daca nu esti destul de tare incat sa iti calci pe mandrie, sa te "injosesti" si sa faci ceea ce iti spune sufletul, iti meriti soarta.

| Manuellllaa a răspuns (pentru dem0lat0r):

Ai perfecta dreptate, insa persoana respectiva daca nu a facut nimic pentru a ne impaca inseamna ca nu vrea.Si nu are rost sa fac eu primul pas.Sunt de parere cabig grinaca sunt eu de vina, da..imi cer scuze.Insa daca e pers respectiva nu am de ce sa ma injosesc fiind vina ei.