anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna faptul ca nu poti sa - ti scoti o persona din cap de mult timp... Adica nu iti pasa ce face, cu cine e, unde e dar sa te tot gandesti la persoana respectiva...? Un fel de obsesie? big grin

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Niciodata n-o sa stii ce persoana te poate face fericita.
Poate este persoana cu care vorbesti acum pe mess, poate este persoana cu care ai vorbit la telefon odata, o singura data, si de atunci n-ai mai auzit de ea.
Dar tocmai de asta, ca nu stii, trebuie sa incerci in continuare.
Ai fost ranita, ca si mine, dar asta nu este finalul, eu am incercat, am iubit, si am suferit din nou, am la ce ma intoarce, la viata de dinainte, desii e greu, foarte greu, si de multe ori imi vine sa ma dau cu capu de toti peretii ca acum nu mai este ce a fost.
Dar asa stau lucrurile, nu putem obliga o persoana sa ne iubeasca, si nu ne putem obliga sa iubim o persoana, trebuie sa infruntam realitatea, ca sa nu fim invinsi.
Incearca, daca te v-a dezamagii, mai incerci, niciodata nu stii de unde v-a aparea cineva care te v-a intelege, care te va face fericita, si te va face sa te simti iubita.
Cine stie, poate vei revenii peste cateva saptamani aici, sa-mi spui ca am avut dreptate, si ca este un baiat de treaba, care la interior este diferit, si iubitor.
Sau poate imi vei spune ca nu a fost ce cautai.
Viatai iti rezerva multe, trebuie sa incerci si bune si rele, ca sa gasesti fericirea.
Oricum ar fi, nu te da batuta.
Succes!

11 răspunsuri:
| Castorul a răspuns:

Inseamnca ca te-ai atasat foarte tare de acea persoana si ca tii foarte mult la ea happy
Se intampla, e normal, iar cand sentimentul e reciproc, e chiar perfercthee hee happy

| Rebe97 a răspuns (pentru Castorul):

Dar nu prea comunicam... adica ezitam din anumite motive, nici macar nu ne salutam. Si chiar nu consider ca persoana respectiva ar merita atentia mea dar nu pricep de ce fac ce fac si tot acolo imi fuge gandul sigh!

| MenInShadow a răspuns:

Inseamna ca simti ceva pentru persoana respectiva.
A "simtii" nu inseamna neaparat iubire, poate fi o atractie, poate fi afectiune, sau poate doar simpatizezi persoana respectiva.
Cine stie la ce se poate ajunge, depinde de tine daca vrei sa dezvolti ce simti, sau vrei sa negi, si sa te concentrezi pe altcineva.

| Rebe97 a răspuns (pentru MenInShadow):

Atractie poate, afectiune nu am de unde... Eu nu vreau sa dezvolt nimic, vreau sa neg, si tot neg, neg de ceva vreme, luni de zile dar degeaba!

| MenInShadow a răspuns (pentru Rebe97):

N-am zis ca daca negi, scapi de ele.
Sunt si eu intr-o situatie ca a ta, oarecum.
M-am indragostit de o fata la distanta, am ajuns s-o iubesc, am fost impreuna 1 luna, si acum nu gasesc atragatoare nici o alta fata, pentru ca mereu cand vad vreuna, ma gandesc doar la ea, si asta dupa 1 luna de la despartire, poate putin mai mult.
E ceva ce nu te lasa sa uiti, la mine, sunt amintirile, la tine, este tentatia, imaginatia nu te lasa, si mai ales inima.
Incearca, n-ai nimic de pierdut. Cateodata, cea mai proasta persoana pe care crezi ca ai putea s-o iubesti, poate fi de fapt cea mai buna pentru tine, sau ce ti-ai dorit intotdeauna.
Poti nega sentimentele, poti incerca sa scapi de ele, si oricine te intreaba, poti sa spui ca nu simti nimic, asta nu tine de a nega, sau nu, tine de a simtii, daca simti, oricat ai incerca, e posibil sa nu poti sa scapi de acest sentiment.

Am negat de la inceput din anumite motive. A incercat oarecum sa se apropie de mine dar intr - un mod copilaresc pentru varsta lui. Este un tip foarte tupeist si nu inteleg de ce avea unele ezitari fata de mine, un fel de timiditate, rusine. As fi vrut sa fie deschis si sa - mi spuna exact ce vrea. L - am respins cu gandul ca poate ma ia la misto, ca ma ia de fraiera. Cunoscandu - i reputatia aveam oarecum o parere proasta despre respectivul, dar voiam intr - un fel sa ajung sa - l cunosc! Nu am mai vorbit de mult, si zic ca ar fi mai bine sa o las balta, dar fac ce fac si tot acolo imi fuge gandul chiar daca in sinea mea repet ca nu are rost!

Mda, pana acum puteam doar sa-mi imaginez cum este, dar din pacate am avut ocazia sa experimentez si eu.
Nu ai ce face, n-o sa-l uiti asa usor, si o sa dureze un timp.
Sunt baieti, care la exterior sunt "jmecheri", sunt tupeisti, poate chiar batausi, dar in realitate, singura lor problema este ca au fost raniti foarte mult, le este frica sa simta acea durere din nou, asa ca trebuie sa se poarte altfel decat este, pentru a evita acest lucru.
Oricat de tupeist ar fi, poate nu este asa, si de fapt este timid, de asta poate nici nu ti-a spus ce vroia, pentru ca, poate, l-ai fi refuzat direct, si ar fi suferit iar.
Cei ca mine, poate si ca el, care au suferi destul, evita toate contactele de genul, si cand se hotarasc sa zica ce simt, atunci cand sunt in fata persoanei caruia trebuie sa-i spuna, dau inapoi, si actioeneaza de parca n-ar fi vrut nimic de la bun inceput, devine un fel de instinct, un mecanism de aparare.
Nu judeca niciodata un om dupa aparente, 98% din persoanele care ma cunosc in realitate, n-ar crede ca pot avea un dialog ca asta, dar oare... pot?
Nu o sa-l cunosti niciodata daca nu incerci sa o faci.
Sentimentul nu v-a disparea curand, poate vei fi atrase de el pentru un timp, foarte lung poate, si cel mai rau, daca intr-un final, vei avea pe cineva asa cum iti doresti, cum as fi putut avea eu, s-ar putea ca gandul sa-ti ramana tot la acel baiat, si sa nu poti trece peste el, sa regreti ca n-ai facut nimic.
Incearca.
Cunoaste-l.
Implica-te in viata lui.
Fa in asa fel, incat sa-ti arate latura pe care n-a aratat-o la nimeni, ce crede, ce gandeste, ce simte, niciodata la prima vedere, nu e ceea ce pare.
Niciodata n-o sa cunosti o persoana daca nu te implici, si daca n-are incredere.
Poate, cum am zis, te place, sau are si el o atractie pentru tine, dar ii este prea frica, oricat de tupeist ar fi.
Cunoaste-l implicandu-te si fiind parte din viata lui, nu uitandu-te din exterior, si privindu-l cu aceiasi ochi ca si ceilalti, ochi pe care el poate ii uraste, si ii detesta.

Avea momente cand ma cauta, ma suna, vorbeam pe internet, si dupa nu mai dadea nici un semn de viata. L - am respins cu gandul ca ar vrea sa - si bata joc. Poate daca l - as cauta eu, ma va respinge el. Eu sunt o fire destul de incapatanata si de ceva timp mi - am impus in cap ideea ca nu - mi pasa de nimeni, din motivul ca am fost ranita de alte persoane. Si vedeam in el oarecu o copie de-a mea, si ma facea sa cred ca oarecum e ca mine dar dupa auzea chestii negative si ma zapaceam de cap!

Niciodata nu o sa stii cum este el de fapt daca nu o sa incerci.
Nu ai nimic de pierdut, si eu am suferit, dar am dat o sansa persoanei care era fix opusul meu, si fix genul de persoana care nu-mi placea, si a iesit, fix ce nu voiam, m-am indragotit de ea.
Asa poate fi si la tine, in viata trebuie sa incerci, ca sa primesti surprize neasteptate, a fi ranit, face parte din viata, orice ai face o sa fi ranita, e ok sa nu ai incredere in oameni, dar uneori, pur si simplu trebuie sa uiti asta, si sa incerci.
Lumea vorbeste mult, dar prost, ignora, nu stie nimeni poate cum este el, si poti fi tu singura care stie.
Pe cine vrei sa crezi? Pe tine, si pe el, sau pe restul lumii, care poate chiar acum, te barfeste si pe tine?
Chiar in secunda asta poti fi barfita, si lumea sa spuna despre tine ca esti ceva ce nu esti.
Dar este adevarat?
Incearca, vezi cum reactioneaza, incearca sa-i aflii intentiile, si poate ai noroc, si e un baiat de treaba in interior.
Nu ar fi tentant, sa fie un nemernic cu toata lumea, sa fie un nesimtit si un tupeist, dar cu tine sa se poarte cat de frumos poate, si sa te iubeasca numai pe tine?
Cred ca ar fi destul de frumos, si te-ai simtii speciala.
Incearca, daca o sa fi ranita, asta e, si eu am fost, n-am murit, toti suntem, daca nu incercam, n-o sa avem parte de nimic.

Am mai incercat si cu un alt baiat intre timp, dar degeaba... Probabil pentru ca am senzatia ca el m - ar intelege, ca e ca mine, ca teoretic poarta o masca si el nu e asa cum vrea sa para ca este. Aveam senzatia ca fata de mine este altfel dar probabil ca o anumita influenta asupra mea au avut - o si berfele, zvonurile celorlati. Probabil ca am sa incerc sa - l cunosc mai bine, si sper sa nu ma dezamageasca ca majoritatea persoanelor pana acum!

| MaCheamaGogaie a răspuns:

Poate daca e un baiat inseamna ca il placi