| Katomi a întrebat:

Ce înseamnă " Hetalia "?

Răspuns Câştigător
| roZatoare a răspuns:

E un anime, ma rog e si manga ( banda desenata japoneza) am auzit ca e destul de amuzant insa nu l-am vazut

4 răspunsuri:
| AliveOne a răspuns:

Hetalia daca nu ma insel este o poezie de Ioana Creanga si Lavinia Eminescu despre Moldova si Romania!
FUnda?
tyhappy

| Katomi explică (pentru AliveOne):

Nu cred.
Incearca sa scrii '' hetalia '' pe google sa vezi ce iti apare.

| AliveOne a răspuns (pentru Katomi):

Daca nici asta nu e ma dau batutlaughing
Hetalia: Axa Powers (? Puterile Axei Akushisu Pawāzu Hetaria) este un webcomic japonez, mai târziu adaptate ca un manga şi o serie anime, de Hidekazu Himaruya (Himaruya Hidekazu?). Prezentarea serie "principal este ca o alegorie de multe ori pe-sus a evenimentelor politice si istorice, precum şi comparaţii mai generale culturale. Caracterele sunt personificări de ţări, regiuni, cum ar fi Hong Kong, şi micronations cum ar fi Sealand, cu puţine referiri la alte personificări naţionale, cum ar fi Unchiul Sam sau John Bull. Stereotipuri atât pozitive, cât şi negative culturale fac parte din personalitatea fiecărui personaj, reţineţi deşi unele aşteptări diferite de la seria se bazează în vederi japoneze culturale ale lumii.
E scris cam gresit dar nu am ce sa-i facbig grin soz pricepi uhappy
Funda?
bye

| vampyremisa a răspuns:

1 Hetalia(AxisPowers sau APH, desi APH nu e chiar corect) e un anime, in varianta originala in japoneza, scrisa de Himaruya. La inceput apare doar ca niste desene pe site-ul sau, apoi, fanii l-au rigat sa il trasforme in desene( gen Winx, etc) si mai apoi a fost rugat sa faca traducerea in engleza. E un aanime cu referire mai ales al al doilea razboi ondial. Personajul principal este Italia Veneziano( Italia e impartita in 2 personaje total diferite, chiar daca sunt frati). E o parodie.