Iubirea neconditionata, sa te iubeasca cineva fara ai oferii nimic, fara al ajuta, nu m-am exprimat chiar foarte bine. Iubirea neconditionata este la parinti.Acestia te iubesc fara ati impune conditii. Iubirea platonica este iubirea pentru un profesor,dentist,vecin, etc o iubire asa pur si simplu, in aer, o simpatie, lipsita de sexualitate.
Mersii :* M-ai ajutat mult...imi place explicatia despre iubirea platonica!
Iubirea neconditionata este atunci cand iubesti fara a te astepta sa primesti nimic in schimb.A iubi neconditionat,inseamna a investi totul spre fericirea celuilalt,chiar daca te ignora sau te dispretuieste. Iubirea neconditionata se ofera fara a astepta nimic. Iubirea platonica e o iubire mai mult de ordin spiritual, simtita undeva in interior, dar fara a se manifesta fizic. Iubirea platonica e adresata simturilor, sentimentelor, nu trupului.
Foarte frumos. Iti multumesc
Iubire necondiţionată, adică să iubeşti tu pe cineva că vrei, nu că eşti obligat!
Iubire neconditionata cand tu iubesti pe cineva mult de exemplu parinti tai te iubesc neconditionat sper ca ti-am fost de ajutor
Eu cred ca iubire neconditionata inseamna ceva de nedescris si de ceea ce nu poti sa traiesti fara el/ea.