Iubirea neconditionata, sa te iubeasca cineva fara ai oferii nimic, fara al ajuta, nu m-am exprimat chiar foarte bine. Iubirea neconditionata este la parinti.Acestia te iubesc fara ati impune conditii. Iubirea platonica este iubirea pentru un profesor,dentist,vecin, etc o iubire asa pur si simplu, in aer, o simpatie, lipsita de sexualitate.
Iubirea neconditionata este atunci cand iubesti fara a te astepta sa primesti nimic in schimb.A iubi neconditionat,inseamna a investi totul spre fericirea celuilalt,chiar daca te ignora sau te dispretuieste. Iubirea neconditionata se ofera fara a astepta nimic. Iubirea platonica e o iubire mai mult de ordin spiritual, simtita undeva in interior, dar fara a se manifesta fizic. Iubirea platonica e adresata simturilor, sentimentelor, nu trupului.
Mersii :* M-ai ajutat mult...imi place explicatia despre iubirea platonica!
Eu cred ca iubire neconditionata inseamna ceva de nedescris si de ceea ce nu poti sa traiesti fara el/ea.
Iubire neconditionata cand tu iubesti pe cineva mult de exemplu parinti tai te iubesc neconditionat sper ca ti-am fost de ajutor
Iubire necondiţionată, adică să iubeşti tu pe cineva că vrei, nu că eşti obligat!