ce nu intelegi?
cand iti zice,, vreau own la poza cutare" scrii la poza own...[numele aluia] ca sh cm e al lui acum sau ceva de genu ii apartine are numele pe el
Vine din engleza
own
adj propriu; personal; my own house casa mea; on his own de unul singur
vr a poseda; a avea; a recunoaşte
Daca e ceva la moda, cul, nu mai stiu!
OWN inseamna al meu. La pozele acelea pe care le vedeti pe hi5... daca le place poza zic ca vor own! Si ar veni cam asa : Poza lui 'x'... x own
Intelegeti?
Vreau own nu prea are inteles, ce a zis Zbenguici este adevarat, poate se refera la owner, care inseamna a fii sef, dar in contextul care il spui tu nu prea se intelege!
Cred ca este vreo prescurtate luata dintr-un joc sau cine stie de unde si acum toti s-au copiat.
Vezi o poza faina si vrei sa iti apartina intr-un fel si spui ca vrei own
Adjectiv
1. bun, adevarat
2. propriu, personal
Substantiv
1. (pl.) rude
2. proprietate
Verb tranzitiv
1. a mărturisi
2. a recunoste, a admite ca al sau
3. a admite
Expresii:
my own brother = frate bun cu mine
to be one's own master = a fi propriul său stăpân
of one's own = ceea ce i e cuvine cuiva
of one's own = care aparţine cuiva, proprietatea cuiva
to be one's own man = a fi independent, pe picioare proprii
my own = dragul meu, draga mea
my own child = dragul meu copil
he has reasons of his own = are motivele lui proprii, personale
with my own hand = cu propria mea mână
to own a child = a recunoaşte un copil
state-owned company = companie de stat
let me have my own = daţi-mi ce-mi aparţine
he owns to hawing known him before = mărturiseşte, recunoaşte că l-a cunoscut dinainte
Verb tranzitiv
1. a-şi mărturisi (păcatele etc.)
2. a mărturisi
Verb intranzitiv
1. a face destăinuiri
2. a se destăinui
Explicatiile le gasesti la adresa: http://www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/own
Cand intreaba "Da`i own?" adica dai pentru comentariu ce ti l`am dat un own.
Adica ca al meu este bun si al meu propriu...Ca i-a placut comentariul.Cam asa de genu`.
Pai ew stiu ca daca iti da cineva comentariu cu ''vreau own", trebuie sa pui la descrierea pozei own si poate numele persoanei care ti-a cerut asta, daca vrei sa pui... sper sa-ti fie cu folos :*
Own are multe sensuri dal cel mai sigur sens este cand zici own adica misto daca dai com sau cand vorbesty own la naiba ar cam insemna firar sa fie asa in termen de engleza inseamna propriu dar noi adolescenti il folosim in mai multe sensuri sper ca te-am ajutat funda pls
Sincer e de *** faza. ceva gen "poza mea preferata". eu de ex folosesc own pentru persoana care mi-a facut poza, daca e facuta de mine : "own by me" :] daca e facuta de X... "own by X" oricum. mi se pare o aberatie. fara logica
anonim_4396 întreabă: