Own insiamnaa. al meu. [propriu] nu e neaparat sa fii facut aciaa. persuana pozaaa. daca itsii placee aciaa. pozaa. sau ce stiu i0 ochii sau ceva de genuu spui own la ochii asta insiamnaa own. dar este fuarte usor puteai sa scrii pe net dictsionar romana-engleza. j scriai own si gasiai aql decat sa te faci de ras ca nu stii ce inseamnaa.
Vezi o poza faina si vrei sa iti apartina intr-un fel si spui ca vrei own
Own are multe sensuri dal cel mai sigur sens este cand zici own adica misto daca dai com sau cand vorbesty own la naiba ar cam insemna firar sa fie asa in termen de engleza inseamna propriu dar noi adolescenti il folosim in mai multe sensuri sper ca te-am ajutat funda pls
Cand intreaba "Da`i own?" adica dai pentru comentariu ce ti l`am dat un own.
Adica ca al meu este bun si al meu propriu...Ca i-a placut comentariul.Cam asa de genu`.
Phaii... daca iti place o pooza muult. vrei sa o detii intr-un fel...pe scurt. vreau own=vreau o dedicatie
De exemplu,, own bia'' adica la aceea bia ii place poza si ai pus-o pentru ea pe hi5 iar ea iti da com
Own=a detine ceva. Dar atunci cand cineva spune la o anumita fotografie, inseamna ca i place o ''anumita '' parte a corpului, parului, tricoului si ar dori sa isi puna poza pe profil fiindca i place mult.Nu neaparat trebuie' sa-si puna poza, dar poate doar i place acea parte a ...ma rog(corp, haina.par.)etc. Sper ca te-am ajutat!
Pai de exemplu cand vezi un comentariu 'vreau own' , inseamna ca acea persoana care a lasat comentariul ii place foarte mult poza, si vrea ca la descrierea pozei respective sa fie pus 'own pentru cutarica' . Adica acelei persoane care vrea own ii place acea fotografie si vrea ca poza sa-i "apartina", intr-un fel sau altul big grin. sper ca te-am lamurit :*
Doamne..
Ce va stitsi si voi`.
Daca zice: Vreau Own`.
Acolo la descriere scrii langa ce ai acolo:
Own[si numele persoanei]
Ownu inseamna ca vrea sa fie poza ei sau poza lui`.
Atat doar.:*.
Sa`mi bag pl a scris un cretin own me sau ceva de genu si tarani pitipoancele si cocalari au zis ca poate crede lumea ca daca pune own au 2 neuroni nu numai unuce sa le ceri... tara tuturor posibilitatilor
ce nu intelegi?
cand iti zice,, vreau own la poza cutare" scrii la poza own...[numele aluia] ca sh cm e al lui acum sau ceva de genu ii apartine are numele pe el
anonim_4396 întreabă:
Idkrjek întreabă: