O persoana in care am deplina incredere, care ma ajuta la nevoie si care ma cauta cand are o problema. O persoana sincera, careia ii pasa de mine, nu ma vorbeste de rau, indiferent de defectle mele si care face tot posibilul sa ne intelegem, asemenea mie.
Pot spune ca un prieten pentru mine este mai important decat un alt membru al familiei pentru ca legatura nostra se refera la complementaritate, afectiune, sinceritate si nu la o legatura de sange.Prietenii adevarati sunt strainii care te ajuta fara sa ceara ceva in schimb, care te apreciaza si nu incearca sa te schimbe.Important e sa stii cum sa ii cauti si sa stii de care prieteni vrei. Tara e plina de "prieteni" falsi.
Acea persoana care iti e mereu aproape, te sprijina, stie sa te fac sa zambesti. un sau o sora mai bine zis, si da, cum zice georgik... ceva ce nu prea exista
O persoana speciala din viata ta care te ajuta la binesi la greu, trebuie sa-ti alegi bine prietenii caci cei care te inconjoara nu sunt toti prieteni, ci amici.Prieteni poti avea 1, 2 maxim 3.
Persoana careia ii pot spune orice fiind sigura ca nu mai spune nimanui, umarul pe care pot plange cand mi-e greu, persoana care ma face sa rad cand sunt trista si cel mai important cel/cea cu care imi petrec timpul liber.