| Georgyyyyyyy66 a întrebat:

Ce inseamna pentru voi "a fi o persoana matura"? happyPentru cel mai bun raspuns dau funda

Răspuns Câştigător
| Yuly_Iulian_1994 a răspuns:

Buna intrebare, "a fi matur" inseamna a fi stapan pe tine, vezi lumea cu alti ochi, stii sa vorbesti cu alte persoane in diferite situatii mai diferit (adica stii sa-ti impui punctul de vedere) nu mai esti copilaros/a, dar bine tot ce am scris mai sus e o prostie eu tin sa cred ca in viata trebuie sa fii si matur dar si un copil pentru ca e foarte plictisitoare gandirea matura, fata de cea de copil unde faci nebunii fara sa te gandesti laughing

14 răspunsuri:
| Seepty a răspuns:

Sa fii o persoana matura este atunci cand nu te mai prostesti si faci tot felul de lucruri copilaroase.

| Georgyyyyyyy66 explică (pentru Seepty):

Da,dar pe langa astea, sunt mai multe lucruri mai importante happy

| Mauricel a răspuns:

Sa fii o persoana matura inseamna sa dai dovada de simt de raspundere fata de faptee tale sa stii sa_ti asumi consecintele chiar daca deciziile luate sunt gresite sa stii sa tii capul sussi sa inveti din greselile tale!

| Georgyyyyyyy66 explică (pentru Yuly_Iulian_1994):

Hmm,fiind baiat, sa stii ca nu ai o gandire proasta..bravo tie ca gandesti asa! :* ..Mai sa stii ca in viata e foarte bine sa ai o gandire matura, fiindca asa nu esti prostit/a de alte persoane si vezi viata altfel fata de persoanele imature si, da, e adevarat ca trebuie sa mai fi si copil sa te distrezi in viata asta dar na stii cum e: totul are o limita! happy

| thegatekeeper a răspuns:

Sa stii cand sa tratezi o situatie cu seriozitate, sa fii asumat, sa iti asumi responsabilitatea pentru faptele tale, dar de asemenea sa stii cand e cazul sa fii mai destins si sa nu iei totul prea in serios, sa nu iei criticile in mod personal, sa stii ce doresti sa obtii de la viata etc.

| Georgyyyyyyy66 explică (pentru Mauricel):

Da si asta si tine foarte mult si de faptul ca trebuie sa fii un exemplu fata de ceilalti sau celelalte care habar nu au de anumite lucruri sau mai stiu eu ce! happy

| Georgyyyyyyy66 explică (pentru thegatekeeper):

Da,asa e, nu te contrazic, dar nu ai atins punctul care voiam eu happy

| Yuly_Iulian_1994 a răspuns (pentru Georgyyyyyyy66):

Da...problema cea mai mare e ca maturitatea vine din suferinta, si nu prea se merita sa te maturizezi

App daca vrei mai putem discuta pe mess, desigur, daca doresti big grin :*

Da,dar important e ca nah chiar daca e sa suferi e foarte bine din greseli sa inveti.cel putin eu din cauza ca am suferit din cauza unui baiat am invatat foarte multe si m-am maturizat.e mai ibine sa fi matur/a sa cunosti deja multe lucruri sa stii atunci cand dai d ceva greu sa stii sa poti trece peste toate.

| Yuly_Iulian_1994 a răspuns (pentru Georgyyyyyyy66):

Daa pai relatiile sunt principala cauza...dar asta este viata merge inainte happy...ti-am trimis mesajwinking

Iuli da-mi tu mesaj cu id tau ca eu nu pot lasa msj ca sunt junior si nu pot big grin

| DulceLup a răspuns:

Vei fi o persoana matura, cand nu vei mai intreba asta niciodata!

| Georgyyyyyyy66 explică (pentru DulceLup):

Eu in locul tau nu as fi raspuns, fiindca intrebarea asta a fost pusa sa vad cum gandesc ceilalti si cum privesc oamenii maturitatea si daca tot comentezi, comenteaza frate cu un raspuns bun, nu aiurea! happy