| Classy a întrebat:

Ce joburi mi-ati putea recomanda? Avand in vedere ca imediat intervine scoala, ce as putea gasi de facut in weekend/timpul liber? P.S am 15 ani

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Promoter!
Întreabă în supermarketuri sau malluri dacă nu au nevoie de persoane care să promoveze anumite produse.
Se câştigă relativ bine, şi nu e multă muncă!
Baftă!

5 răspunsuri:
| Crissu3005 a răspuns:

Ai putea sa imparti pliante...

| Classy explică:

Mersi de raspuns, dar nu imi permit sa ii rapesc meseria lu' maicata! O zi buna!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
www.ejobs.ro
Succes!
Pa, pa.

| Classy explică:

Vier... etc happy Nu, voiam sa spun mama ta.De obicei nu fac greseli de genul.Decat sa dai raspunsuri tampite pe TPU, mai bine.citeste o carte. Pa, pa!

| viergedefer a răspuns (pentru Classy):

Sa inteleg ca TPU este un site de cultura...Toti analfabetii dau sfaturi despre citit, scris corect, cultura, etc.Asta ca sa arate ce nu sunt. Stii proverbul ala? Nu arunca pisica moarta in ograda vecinului. Daca te-ai referit la faptul ca nu citesc sa stii ca nu ti-ai gasit persoana potrivita. Hai sa ma laud, sa fac ca voi toti. Alaltaieri am citit primul volum din,, Mizerabilii" in franceza. 496 de pagini in franceza, intr-o zi. Ce parere ai? Ok, si toate volumele le-am citit in romana. Cu toate astea nu imi dau deloc osteneala sa scriu corect pe un site nenorocit.