Mergi la scoala, inveti, te intorci acasa si-ti faci teme, faci sport, dormi, iar in weekend te recreezi la un film, afara cu prietenii ori citind carti de aventuri.
In vacante poti merge in excursii si tabere cu profesorii si colegii de scoala.
In rest nu prea poti face nimic ce fac adultii, fiindca esti inca minor, limitat legal de permisia parintilor, ori de mersul impreuna cu ei.
Școala nu e totul draga mea, în special faptul ca 80% din ce înveți nu îți folosește în viață!
Te inseli amarnic, pentru majoritatea foosesc aia 80% din ce inveti, daca continui sa inveti si sa-ti faci o cariera, o profesie, dar ca de ajungi boschetar sau muncitor necalificat ori casnica, evident ca tie iti ajung aia 20%.
Da pentru ca tu ai fost invatata asa! Multi oameni au invatat mai bine singuri, scoala mai mult i-a descurajat!
S-a dovedit de sute de ani, ca scoala ajuta si tu spui taman pe dos.
Nu stiu cati anisori ai, dar este evident ca esti generatie asta noua, care nu a invatat nimic si nu-i capabila sa inteleaga ceea ce este deja demonstrat, ca scoala ajuta la dezvoltarea inteligentei speciei umane, la acumulare de cunsotinte, la dezvoltare tehnica si de orice natura, asadar generalizarea asta este total eronata si inutila.
Daca vorbesti doar in numele tau, care nu ti-a placut cartea si nu ai asimilat nimic, atunci tine pentru tine acest lucru, ca nu toti ne dorim asa ceva, ami ales ca nu ai munca si nu ai vreo calificare in nimic.
Gina, Rosalia sau cum te mai numesti acum, du-te de te culca, ca ai creierul obosit.
Revino maine dimineata, dupa ce te odihnestei apoi stduiaza un pic istoria timpurilor, sa vezi la ce-a ajuta invatatul ala si mai vorbim dupa aceea. Somn usor si odihna placuta!
Nu sunt Rosalia! Pentru cineva care zice ca a învățat mult nu prea îți poți da seama de nimic! NU mai spune ca sunt Rosalia pentru ca întrebările mele nu au legătură cu ale ei! Critici generația noua care nu vrea sa gândească ca tine, te-am mai văzut criticând o fata care nu voia sa meargă la banchet spunandu-i ca ea e de vina! Poate ca noi generația noua suntem mai inteligenți decât voi pentru ca nu vrem sa ne supunem unor reguli! Nu are rost sa ai carte multă dacă încă te lași manipulat sau dai morala crezand ca numai tu ai dreptate! Nu vrem sa învățăm, nu vrem sa muncim și ce castigam dacă muncim? Un salariu din care abia trăiești la început și apoi când îl mărește îl cheltui numai pentru sănătate, sănătate pe care ți-ai stricat-o muncind ca un roboțel! Nu ne interesează ca suntem făcuți leneși și ignoranți, noi ne-am trăit viața așa cum am vrut! Nu am trăit viața altuia și nu am ascultat părerea nimănui!
Raman la parerea ca tu esti Rosalia, fiindca absolut tot se aseamana, inclusiv postarile in miez de noapte, inclusiv zecile de intrebari ca ale ei, acelasi tip de gandire, inclusiv aceeasi limitare intelectuala de care nu esti constienta samd.
Ramai la o părere greșită! Mie noaptea îmi place sa postez!