| verykiwiful_3029 a întrebat:

Ce medicamente de slabit imi recomandati?

6 răspunsuri:
| Maximamspusiara a răspuns:

Niciunul. Fa sport.

| verykiwiful_3029 explică (pentru Maximamspusiara):

Fac sport fara probleme nene.am 2 ani de sala happy.dar vreau sa stiu ce medicamente functioneaza...as vrea sa iau odata cu sala si dietele pentru un efect mai rapid

| Memecy a răspuns:

Deci... daca ai sub 18-20 de ani iti recomand simplu daca nu ai caderi de calciu si altele din astea
1) nu mai manca nimic dupa ora 6 doar apa
2) incearca sa iti faci program de masa,
mic de jun, pranz, si cina( la 5-5:30) ultima masa in fiecare zi la aceeasi ora, mic de jun parnz si cina
3) multe lichide
4) te gandesti ca vei slabi si asa va fi
creierul tau este cel mai bun medicament
si eu am folosit asa ceva si un var si o prietena

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Nici un medicament...sunt cele mai pacatoase, mananca salate si fa exercitii fizice

| CityOfSatan a răspuns:

Nu iti recomand niciun medicament! Pastilele de slabit sunt nocive!

| andreuxxaa9095 a răspuns:

Pastilele de slabit nu numai ca sunt nocive, dar din experienta persoanelor pe care le cunosc si au luat s-au ingrasat imediat la loc! Sincer... Nu te sfatuiesc sa iei asa ceva.
Eu am slabit in 3-4 luni 10 kg facand masaj, am renuntat COMPLET la suc, nici macar fara acid! Doar APA si daaa stiu ca a fost foarte greu. Nu am mancat nimic dupa ora 6-7 seara si atunci o salata cu piept de pui, rosii, ceapa si castraveti daca nu poti renunta la carne. Numai manca prajeli, carne de porc prea des si mai ales seara cand corpul inceteaza aproape orice activitate fizica.Si cel mai important nu face o obsesie din asta, o sa devina stresant si pentru tine si simti ca daca bei o gura de apa te-ai ingrasat la loc. Nu te infometa in cursul zilei si mancarea cea mai consistenta a zilei sa o mananci cat mai devreme posibil. Mult succes! si daca ai timp si posibilitati si mai stiu eu ce... e bine sa faci si sport! happy