Cea care m-a impresionat cel mai mult pana acum a fost Beautiful.Asta e diferenta dintre Em si restul artistilor:sinceritatea cu care isi expune in versuri experientele
When I'm gone sincer ma ia cu fiori, versurile sunt terifiante :-ss La fel si Mockin' Bird.
Preferata mea este " Stan" dupa "I'm Shady", The Way I Am, Lose Yourself, Cleaning Out My Closet,
Ass Like That, Way I Am, si toate celelalte. Sunt innebunita dupa Eminem, cand am nevoie sa ma linistesc, sa fiu singura ascult melodiile lui si deja imi trece tot.
,
Clean up in my closet, Lose Yourself, Mockingbird, Beuatiful, The real slim shady si altele
Nu asculti Eminem...nu esti OM.Mie imi plac toate melodiile lui Eminem.E singurul rapper care imi place. Daca ar canta Eminem in manele probabil ca mi-ar place si alea.
Lose yourself, cleaning out my closet, when i`m gone, just do it, white america, my name is, shake that ass, superman, cu dr. dre=forgot about dre.multe dintre cele vechi alea noi cindarela man, beautiful, wont back down, untitled
Pai...mockinbird; no love; i need a doctor; space bound; when I'm gone; the way I am; way I am; beautiful; you don't know; till i collapse; anthem of the kings; you don't know...si multe altele
Pai mie imi place cel mai mul; when im gone; lose yourself; no love.va recomand piesa space bound
WaxX întreabă: