anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ne mai facem? Cornel Penescu finantatorul echipei Fc Arges a fost tarat prin toate tribunalele... fc Arges e in liga a2a...si ce e si mai nasol...suntem singura echipa care am fost pedepsiti...multi au calcat si mai gresit decat el si nu au patit nimic...(sa amintesc pe Becali...Marian Iancu...)... dupa parerea mea Becali e o "mare tarfa" care si-a batut joc de Steaua...atat ca finanteaza echipa dar e un om de 2 bani...Lu Penescu ii deschid astia cate un dosar penal pe zi pentru nu stiu ce fapte...(poate reale poate nu)... dar e singurul care a fost tras la raspundere...Marea firma de hipermarket-uri PIC inepe sa dea faliment...deja aici in Pitesti au inceput sa dea oamnei afara...cateva sute de oameni isi vor pierde locurile de munca...sa nu uitam cati jucatori valorosi a dat Pitestiul(Adrian Mutu, Dani Coman, Adrian Neaga, Nicolae Dica, Cristi Tanase)...de ce oare meritam asta? deja vad ca nu stiu ce sindicate au facut deja greva...va zic eu o sa se ajunga rau de tot... voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Dragosgan a răspuns:

Nu stiu daca e chiar nevinovat Cornel Penescu dar Becali a facut multe infractiuni si nu a fost pedepsit.Pesemne ca unii mituiesc politia si altii sta sa fie bagati la inchisoare.In romania nu e nimic drept!

5 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Din cate am inteles am auzit ca ar fi o razbunare politica. Felul lui de a fi a deranjat pe unii si l-au mazilit. Da, in fotbal nu e singurul caz de acest gen, ar trebui ca legea sa fie aplicata pentru toata lumea fotbalului la fel.

| alexdop21 a răspuns:

Penescu alaturi de multi alti mahari din romania a facut afaceri mai mult sau mai putin curate. Greseala lui Penescu a fost ca nu si-a acoperit bine urmele, iar politia, PNA-ul si alte institutii ale statului au inceput sa "intre pe fir" si sa ii demaste "greselile". Toti oamenii de afaceri au facut bani necinstiti, numai ca unii dintre ei sunt bine acoperiti de relatii, de avocati, de contabili si tot asa.

| seawolf a răspuns:

Daca faci parte din galerie, aduceti un banner pentru becali, cu urari de bine smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Penelici nu-i bun nici fript...Nu cred ca a avut idee cum e sa stai in seara de craciun pana la ora 10 la servici, si sa nu fie nici dracul, pe care sa-l servesti...Cu parere de rau, in luna decembrie am stat pana la ora 2 jumate noaptea, in conditiile in care nici draq nu mai era dupa ora 10 in magazin...Deci?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum ca suntem aproape de a scapa de penescu trebuie sa scapam si de rebuturile de antrenori de la centrul leonte ianovschi.si aici fac referire la spagarul de cristian care cere bani de la copii si ii baga numai pe cei care decarteaza.vezi rezultatele de la zona de la piatra neamt.performanta se face cu cei care merita sa joace nu cu cei care dau bani.(chitu si bubu)chitu il tine in garsoniera lui iar bubu decarteaza saptamanal.