Camelia, Ana, Catalina, Maria, Ioana, Irina, Marina, Oana, Laura, Madalina, Aura, Cristina, Alina, Roxana, Rodica, Veronica, Cornelia, Florina, Eugenia, Flacara, Barcelona, Iuliana, Iulia, Mihaela, Lica si nu in ultimul rand Xena.Cam atat imi vin in minte, dar din catye stiu eu majoritatea se termina in "a"
Bafta.
Alice, Ashely, Amy, Anee-Marie, Beatrice, Bridget, Carmen, Duffy, Ingrid, Kelly, Kikky, Lilly, Michelle, Renne, Yasmine, Zoey.
Alice, Astrid, Carmen, Lorette, Jennifer, Beatrice, Yasmin, Jasmine etc
fundita pls:*
Specifica. romanesti? sau de orice fel?
Denise, Reem, Betys, Ayleen, Anahi, Maite, Dulce [ da, sunt de la trupa Rbd ]. Sol, Pilar, Rachel.
Berenice
Jasmine
Jennie
Jacqueline
Josephine
Solene
Elodie
Eden
Adeline
Belle
Candice
Scarlett
Emily
Sophie
Eveline
si... nu mai stiu
Beatrice, Brigitte, Edith, Zoe, Aylin, Evelyn, Alice, Astrid, Michelle, Renne, Chanelle
Lilii, Mari, Beatrice[se pronunta Beatris], Miriam, Carmen, Amelie[se pronunta Ameli], Mimi, Naomi, Noemi, Ingrid imi dai pls fundita?))))))))))))))))))) m`am chinui
Carmen, Miriam, Naomi, Abigail, Evelin, Noemi, Damaris, Jenifer, Beatrice etc
Aylin, Lori, Ivone, Carmen, Beatrice, Neti, Abigail, Noemi, Naomi, Iris, Lorelai, Zoe, Mimi, Agnes, April, Celine, Ingrid, Edith, Miriam, Odette, Margaret, Hannah, Miley, Cindy, Morgan, etc
Carmen, Ingrid, Alice, Beatrice, Emily, Madison, Dolores, Agnes, Brigitte, Celine, Iris, Naomi, Noemi, Zoe, Odette, Miriam, Aylin, Jasmine, Jennie, Jacqeline, Josephine, Solene, Belle, Natalie, Madeline, Annelise
imi dai fundita?
Celine, Odette, Saori(japonez), Esme(englezesc), Katelyn(american), Madison(englezesc) Nicole [atat deocamdata]:d
Oo doamne copiezi si tu de la ati acceasi intrebare...in fine wtv
-ingrid
-beatrice
-brighite
-carmen
-zoe
anonim_4396 întreabă: