Nu stiu ce preferinte ai tu dar mie im cam plac numele aste de printesica
gen:issabella, alexia,. si din astea mai ciudate
amalia, diana, alexandra, ruxandra, andra, iulia.etc etc. a si lorena, loredana; x
fundita?
Karla, Alecsa, Alexia, Andrada, Carina, Darina, Laura, Alice, Bella, Adela, Briana, Miruna
Mie-mi plac numele de fete : Alice[Alis], Cristina, Claudia, Patricia[Patrisia], Elena, Diana.
Astea mi se par frumoase. Si nu prea "populare" gen Ana .
Pa, pa.
Bianca, andreea, ruxandra, ana, alexa, alexandra, corina, andra. Mie numele astea imi plac cel mai mult.:X:X:X:X
Exact, ceva din Biblie ar fi ceva frumos, dar si Eliza e fayn;-) (pref.meu )sau nume de floare(Violeta, Brandusa, Margareta, Crina etc);-), nume din alte tari(Mischelle sau Alejandra ), mai imi place si Corina :X... sper ca te-am ajutat... fundita?
Mie imi plac numele mai rare si in special cele frantuzesti: Alisee, Raysa, Marie Chantal, Candice, Anne Lise, Briggite, Desiree, Ines, etc.
Este frumos numele Isabella se traduce in 2 moduri in 2 limbi
1. Is a bell a - este un clopotel 2. Isa bella - este frumoasa (limba italiana)
Pai in mod deosebit imi place Bella.
Dar mai sunt si altele, gen:Karla, Roberta, Angelina, Brenda, Minerva, Maura, Aymar.
Alexandra
Clara
Miruna
Almina
Stefania
Oana
Mihaela
Roxana
Elena
Madalina
Camelia
Evelina
Adriana
Roberta
Gina
Cristina
Monica
Florina
GAbriela
Lorena
Mara
Denisa
Carina
Patricia
Renata
Anastasia
Bianca
Alma
Anca
Alina
Atena
Antonela
Silvia
Simona
Smaranda
Sofia
Sonia
Ruxandra
Sabina
Sabrina
Sandra
Sara
Saviana
fundita?
Mie mi se pare un nume dragut numele Iulia sau Iuliana, nu neaparat ca e al meu . ci pentru ca inseamna ceva pur ...se traduce alb(mi-a spus profesorul meu de geografie). sau imi mai place si Diana. Dar oricum e decizia ta.
Este frumoas un nume din biblie sau (elisabeta, maria, flavia, adelina, andra, kris, kristina, tina, ina)nu stiu parerea mea
Mei sincer numele romanesti nu imi plac. Elysee sau Crystal :X:X sunt preferatele mele
Salut!
Mie imi plac mai multe.... Uite cateva :
Antonia
Patricia
Irina
Mara
Daria
Diana
Emma
Andra
ale0409 întreabă: