| delicatesaaa a întrebat:

Ce nume frumoase de fete si baieti stiti? ajutati.ma va rog mama este insarcinatta si nu stiu nici un numee. big grin P.S numele as prefera sa nu fie romanesc.winking

Răspuns Câştigător
| yumary a răspuns:

Buna happy
Nume de fetita happy :
-Mara
-Alina
-Mirabela
-Melissa
-Nini
Si pentru baieteihappy :
-David
-Luca
-Alin
-Marco
-Tiberiu
-Alexandru
Cam atat nu stiu ce ai vrut sa zici prin romantic happy. Sper sa iti placa happy

Succes!

9 răspunsuri:
| DianaIuliana a răspuns:

Mie imi place Esthera...

| Satango a răspuns:

Buna!
Daca e fata : Evelyn, Olivia, Charlotte, Emily, Chloe, Ella, Jessica, Isabella, Shopie, Mia, Emma, Madison,Julia, Lena,Hannah,Katharina,Lisa,Johanna, Rosa, Angela,Teresa, Lucia,Carmela,Caterina,Emilie, Nora,Nerea,Olivia, Ava.
Daca e baiat: Jack, Lachlan, William, Joshua, Thomas, James, Ryan, Daniel, Matthew, Samuel, Jonas, Alejandro, Pablo, Ryan, Marcos, Alvaro, Jacob.

Sper sa iti placa ceva de aici...
Sa ai un fratior sanatos sau o suriora sanatoasa.
Bafta!

| delicatesaaa explică (pentru Satango):

Multumesc foarte mult de ajutor.big grin

| fuzzer a răspuns:

Nikolas. Mi se pare un nume genial, pentru baiat, evident!

| CodrinaVladiana16 a răspuns:

Mie imi plac numele din care poti lua o porecla gen`:Roxana-Roxut/Roxi, Andre-Andi/Andu, Mihai-Mishu, etc. Poti cauta nume pe net...este un site special de asa ceva.In generatia asta numele trebuie sa fie cat mai cool. Sper ca te-am ajutat.big grin

| delicatesaaa explică:

Si acum as mai vrea si nume romanesti. big grin

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Dacă va fi fetiţă: Erisa, Mirabela, Sonia, Samira, Yanna, Eliza, Luiza, Karina, Ingrid, Norina.

Dacă va fi băieţel: Antonio, Armando, Ersilian, Geanino, Luca, Dimitrias, Samuel, Sorin, Ianis.

Pa-pa.

| Satango a răspuns (pentru yumary):

A zis '' romanesc'' nu ''romantic''. Ia-ti ochelarii! happy

| yumary a răspuns (pentru Satango):

Doar pentru ca am inteles un alt cuvant, asta nu inseamna ca trebuie tu sa ma jdecihappy Bafta

Întrebări similare