| ZuuZaaA a întrebat:

Ce paraere aveti despre blonde?big grin.Aropo,cred ca o sa imi fac suvite blondebig grin, credeti ca mi-ar sta bine?(uitati-va la poza de la av) Multumesc

Răspuns Câştigător
| DoomNEzeu a răspuns:

Ai fi criminala. Sincer, mie imi plac mai mult brunetele acelea focoase, dar nici blondele nu-s de lepadat laughing

19 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Sunt foarte ok blondele, nu sunt genu care are idei preconcepute cum ca femeile sunt proaste la volan sau k pe blonde nu le duce mintea...big grin
sunt ok...happysi daca vrei sa-ti faci suvite, e alegerea ta cred ca ti-ar sta bine, insa eu in locul tau nu mi-as strica nuanta paruluibig grin

| St!L a răspuns:

Mergand blonda pe strada trece pe langa un betiv, el se uita la ea si striga:-Proasto! Ea se intoarce gretoasa si spune -Betivanule! El resemnat raspunde: -Da dar mie imi trece maine tie nu!

| St!L a răspuns:

@taly esti emo?,, Ma arunc de pe bordura"laughing

| St!L a răspuns:

Chiar era o gluma...
Imi pare rau daca te-am suparat cu ceva.
Imi cer scuze si promit ca data viitoare nu voi mai spune nimic referitor la tine!

| St!L a răspuns:

Am facut aceea gluma crezand ca nu te vei supara...credeam ca esti...
Am trecut peste...Ms pentru pupic... dau si eu unultongue:X

| St!L a răspuns:

Am gresit :*

| ing. a răspuns:

Eu am o parere f buna despre blondehappykiss. Si eu am avut suvite blonde, insa avand parul foarte lung, si avandu`le spre varfuri, l`am taiat si au disparut si suvitele mele.Cred ca ti-ar sta foarte bine.kiss. Esti o draguta. Te pupkiss

| Abcfunny a răspuns:

Da...eu am suvite blonde

xoxo:*

Mileyz

| zuzumic a răspuns:

Dupa parerea mea cred ca daca ai mai lua putin din lungime si ai incerca niste suvite mov visini ai arata traznet... ai o piele destul de alba iar blondul te va face sa arati foarte palida...

Răspuns utilizator avertizat
| ZuuZaaA explică:

Pentru doomnezeu, nu stiu ce are dar nu ma mai lasa sa trimit mesaj pe privat...sau nu stiu, de fapt mie imi arata ca s-a trimis, nu stiu daca ti-a aparut tietongue pa-pa pup:*big grin

| ZuuZaaA explică:

Eu, piele alba?rolling on the floorlaughing... te inseli "doareu"rolling on the floor)...tongue... m-am bronzat vaara asta la mare, cum nu m-am mai bronzat niciodatabig grin.tongue.

| YLLL a răspuns:

Eu is blonndaalaughing
Cred ca ti.ar sta bine:*

| dulcika a răspuns:

Buna.
sunt niste persoane normale ca si noi..eu cred ca sau invechit suvitele blonde(nu te suparasad)

| dulcika a răspuns:

Cred ca ti-ar sta bine.happy:-d

| Alex_9605 a răspuns:

Eu cred ca ar fi mai bine sa ceri o parere cuiva care te cunoaste.Cu micuta ta poza de la profil nu ne putem da seama cum ti-ar sta cu suvite blonde.Totusi ca sa nu zici ca sunt rau cu tine iti spun ca ti-ar sta bine.

| TeoIonela a răspuns:

Cred ca tie ti-ar sta bine tunsa in scari(daca nu esti deja)si varfurile mai lungi sa le faci blonde.asa am eu acum, dar numai ca varfurile mele sunt roz...

| eni a răspuns:

Cred ca ti-ar sta bine.Incearca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu chiar cred ca blondele sunt destul de ok si eu sunt blonda si nu ca ma apar dar nu vad nici o difirenta intre blonde si brunete o fata daca e proasta poate sa fie macar si blonda macar si
bruneta, nu as zice ca blondele sunt proaste