| LukaVocaloid a întrebat:

Ce parere aveti?

16 intrebari stupide

1. Intri in casa si se gaseste tot timpul cineva sa te intrebe : Ai venit? Nuuu, de fapt, este spiritul meu. Creierul tau bolnav isi doar imagineaza ca as fi venit. In categoria asta intra si toate celelate intrebari cu raspuns evident, gen : "mananci?"

2. Dormi? Evident, ca sa raspunzi la intrebarea asta, trebuie sa te trezesti…

3. Ce mai faci? o intrebare stupida la care toti raspundem : "Bine". De fapt, ar trebui sa ne apucam sa povestim ce mai facem…adica… tot?

4. Alta intrebare agasanta si fara rost : Ce-i cu tine? ce-i cu mine? nu-i nimic cu mine. Cum raspunzi la intrebarea asta?

5. Mai traiesti? Nu, am murit.

6. Cum e la scoala? Foarte frumos. Cum poate sa fie la scoala, altfel decat ca la scoala? "E cald, ca la plaja".

7. Ai un numar de telefon? Nu, in secolul XX I, eu n-am telefon.

8. Tu fumezi?! Atunci cand esti cu tigara in mana si te intreaba cineva chestia asta, nu prea ai ce sa raspunzi. "Nu, trag din filtru sa nu se stinga la capatul celalalt!"

9. M-ai sunat? Suni pe cineva, nu-ti raspunde si dupa aia te suna inapoi. "M-ai sunat?" Nu eu, am virusi extraterestri pe telefon si suna de nebuni numere din agenda.

10. Ai innebunit? Din aceeasi categorie :esti nebun/prost/ retardat/alte adjective de genu’.

11.Pe cuvantul tau? - n-am auzit pe nimeni sa spuna "aa, nu!"

12. La ce te gandesti?

13. Sincer? - nu, minte-ma, te rog!

14. M-ai inselat vreodata? - ce te astepti sa-ti raspunda? "Da"?!?

15.Sună telefonul fix

-Ce faci, eşti acasă?

-Nu, sunt la circ.

16.-Alo, salut. Ce faci?

-Cine, eeuu?

24 răspunsuri:
| LukaVocaloid explică:

Sall pentru cei care au spus ca le-am luat de pe net nu nu le-am luat de pe net eu le-am facut pentru ca toate astea chiar mi sau intamplat in afara cea cu tigara aia e de la sora mea big grin

| ZethKode a răspuns:

Cele mai tari intrebari si cele mai tari raspunsuri.Nici mie chiar ca nu mi-a venit in cap asa ceva.Esti cea mai tare! Felicitarile mele.

| IIII a răspuns:

laughing De obicei, cand ma intalnesc cu mama dimineata, ma intreaba: Te-ai trezit? ...nu,merg dormind laughing

| Crucified a răspuns:

Ma enerveaza maica-mea cu intrebarea asta: dormi? pai daca eu dormeam dus ma mai intreba daca dorm? ca eu nici nu o aud. sau ma intreaba proasta de mamaie cand intru pe usa: ai venit? laughing

| Dana211 a răspuns:

Sunt lucrui luate de pe net dar anyway. Intrebarile au de multe ori cu caracter retoric si sunt mai mult conversationale dar asta depinde din ce punct de vedere privesti problema

| TheKillerOfKillers a răspuns:

Ce amuzant! Bravo!

| AleexNC a răspuns:

Alo, salut ce faci?
-cine eu?
ohh de cate ori am facut asta rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Uratu140 a răspuns:

Lol este super ceai scris mai sus felicitari! esti clasica laughinglaughinglaughinglaughing

| BadResonance a răspuns (pentru Uratu140):

De acord!
P.S. AI avatar k si mine.laughing

| EstiApreciatDacaEstiDiferit a răspuns:

-Te-ai tuns?
-Nu. Am o malformatie ciudata si imi creste parul invers

| alexadeea a răspuns:

laughing mi-ai amintit de episodul din DozaDeHas-Intrebari stupidelaughingbig grin

| Alexia777 a răspuns:

Chiar sunt super stupide intrebarile astea.

| pittikaRoxy14 a răspuns:

Da si cu toate acestea facem aceleasi greseli stupide mereu...laughing

| cosmin409 a răspuns:

Te-ai lovit rau?-nu, m-am lovit bine

| Ignat_Gina_1998 a răspuns:

Eu mai am probleme la calculator si ii spuneam tatei sa ma ajute sa il rezolv.Ii spun eu tatului:Tata nu stiu aici cum sa fac. Zice elbig grinar de ce?

| okta03 a răspuns:

Astept o parere din partea ta despre videoclipul meu :P
http://www.youtube.com/watch?v=bGmfH9jLFJI&feature=youtu.be

| AlinMario a răspuns:

La 9 mie imi spune de ce mai sunat?

| AnnaSiPunctt a răspuns:

Foarte tarilaughing

| Alex_Beba_1993 a răspuns:

Da ce c***t pui atat spatiu intre ele?

| Claudia_Andreea_1995 a răspuns:

La chestia cu dormi raspunsul cel mai tare e "Nu ma pregatesc sa mor" sau "Vorbesti la telefon [evident tu cu telefonul la ureche] Nu ascult display-ul" sau "Tu spaland o masina, vine cineva si te intreaba Speli masina? Nu, o ud sa creasca un autobuz din ea" Si tot felul de alte intrebari cretine :]]

| Fireraider12 a răspuns:

Le-ai luat de pe net.ca le-am vazut si pe alte site-uri.