De obicei, cand ma intalnesc cu mama dimineata, ma intreaba: Te-ai trezit? ...nu,merg dormind
Cele mai tari intrebari si cele mai tari raspunsuri.Nici mie chiar ca nu mi-a venit in cap asa ceva.Esti cea mai tare! Felicitarile mele.
Sunt lucrui luate de pe net dar anyway. Intrebarile au de multe ori cu caracter retoric si sunt mai mult conversationale dar asta depinde din ce punct de vedere privesti problema
Ma enerveaza maica-mea cu intrebarea asta: dormi? pai daca eu dormeam dus ma mai intreba daca dorm? ca eu nici nu o aud. sau ma intreaba proasta de mamaie cand intru pe usa: ai venit?
Astept o parere din partea ta despre videoclipul meu :P
http://www.youtube.com/watch?v=bGmfH9jLFJI&feature=youtu.be
La chestia cu dormi raspunsul cel mai tare e "Nu ma pregatesc sa mor" sau "Vorbesti la telefon [evident tu cu telefonul la ureche] Nu ascult display-ul" sau "Tu spaland o masina, vine cineva si te intreaba Speli masina? Nu, o ud sa creasca un autobuz din ea" Si tot felul de alte intrebari cretine :]]
Sall pentru cei care au spus ca le-am luat de pe net nu nu le-am luat de pe net eu le-am facut pentru ca toate astea chiar mi sau intamplat in afara cea cu tigara aia e de la sora mea
-Te-ai tuns?
-Nu. Am o malformatie ciudata si imi creste parul invers
Totusi chestile astea trebuie sa apara de undeva doara nu au aparut asa singure este adevarat ca am mai luat cateva idei de pe net da majoritatea eu le-am facut nu cred ca ai mai auzit tu : ce faci esti acasa nu sunt la circ cand te suna pe telefonul fix sau sincer? nu minte-ma te rog sau iti mai dau alt exemplu care nu e mai sus: Cand cazi: ce faci ai cazut nu fac ca pinguini
Eu mai am probleme la calculator si ii spuneam tatei sa ma ajute sa il rezolv.Ii spun eu tatului:Tata nu stiu aici cum sa fac. Zice elar de ce?