| tukhey23 a întrebat:

Ce parere aveti cu legalizarea casatorilor a doua pers. de acelasi sex? Eu personal sunt de acord, nu sunt gay. si nu problema mea propie ce fac alti. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Cryss a răspuns:

Sustin casatoria intre persoane de acelasi sex fiindca fiecare are dreptul si poate sa aleaga pe cine vrea sa iubeasca happy.
Asa cum Dumnezeu ne-a creat, El ne-a dat dreptul sa alegem intre bine si rau si sa alegem pe cine sa iubim happy.
Nu trebuie sa facem discriminari fiindca nu ne ajuta cu nimic happy.

36 răspunsuri:
| GreenSky a răspuns:

Mi se pare o mare prostie...
daca dumnezeu vroia ca femeile sa se casatoreasca intre ele...atunci ce rost mai au barbatii...sau invers.
sh pana la urma nu inteleg cum poti sa te indragostesti de o persoana de acelasi sex cu tine...inteleg k se simte o atractie... dar totusi pana casatorie mai e mult.

| moonY a răspuns:

O sustin, nu ma afecteaza cu nimic

prfml
| prfml a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu oficializarea casatoriilor dintre persoanele de acelasi sex, dupa aceia ce ar urma sa adopte si copii. Ce exemplu vor fi ei pentru acei copii nevinovati. In schimb nu am nimic impotriva relatiilor sexuale daca sunt majori, sa o fac cat mai cu perdea. Sa o luam si pe cale biblica, daca Dumnezeu a lasat femeia si barbatul asa sa ramana, cum vor ei sa apara in fata preotului sustinand ca cred in Dumnezeu dar procedeaza contrar credintei. Fara suparare fata de cei care sunt sau care sustin aceasta cauza. Nu am respins din rautate ci din ingrijorare fata de copii.Hai sa punem problema si din alt punct de vedere, sa ne gandim ca suntem tata sau mama si avem un copil, am gandi la fel ca si in cazul in care nu am avea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca nu-i treaba nimanui sa-si de'a cu parerea la deciziile altora, fiecare-si traieste fericirea dupa cum o simte, nici eu nu-s homosexual dar sustin egalitatea si libertatea oamenilor, as avea o parere la adresa bagaciosilor, dar este o parere pe care-mi place s-o expun verbal, fata-n fata, caci scrisa nu are aceeasi intensitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba un popa. O sa-ti spuna ca e o timpenie. Si are dreptate.

| borsec a răspuns:

Si eu sunt de acord.

| fryekid a răspuns:

Biserica e cea mai mare tampenie, suntem in 2009 ce dracu.

| tukhey23 explică:

Fryekid:stii, uni ar zice ca esti ateu, dar eu te intreb:ce intelegi tu prin cuvantul d-zeu?

| amberjuly a răspuns:

Sunt de acord. Dumnezeu ne-a creat asa cum suntem. Persoanele gay nu aleg asta pentru ca asa vor ei sa pacatuiasca sau mai stiu eu ce tampenii ci pentru ca simt pentru persoanele de acelasi sex exact ce simtim noi pentru cele de sex opus. Ce ati face voi daca vi s-ar cere sa nu mai iubiti cum iubiti... ci altfel? Ca nu aveti voie sa va casatoriti ca nu convine nu stiu cui... ca sunt niste oameni rautaciosi care cred ca daca nu sunteti ca ei nu meritati sa fiti fericiti... Mai lasati uraciunea asta sufleteasca si luminati-va mintile, dumnezeu daca voia sa fie altfel facea lumea altfel. gay au existat mereu

mlm
| mlm a răspuns:

Sincer nu sint de acord, dar fiecare este liber sa decida ceea ce vrea in viata, deci fiecare este liber sa aleaga, sa aiba o viata normala alaturi de o femeie, sau alaturi de un barbat.Nu este bine sa judecam pe nimeni, fiecare este responsabil de ceea ce face si de modul cum judeca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o uraciune in fata luiDumnezeu. o uraciune a pustiirii.fiindca din asemenea relatii nu se nasc prunci.deci se pustieste planeta printr-o uraciune.

eileen
| eileen a răspuns:

Nu sunt de acord cu oficializarea casatoriilor gay si nici cu aceste relatii, pentru ca este impotriva a ceea ce a oranduit Dumnezeu pe pamant. De ce a creat-o pe Eva si nu pe Ion, care sa fie cu Adam? Stia El ce stia.

| amberjuly a răspuns:

Nobody cum se pustieste planeta? E deja suprapopulata si oamenii s-au inmultit ca niste mici paraziti care o sufoca si o polueaza zi de zi... Mai zic de chinezi care-s cat frunza si iarba? Daca sunt gay nu inseamna ca-s imorali, ipocriti, sunt oameni simpli, oameni ca noi, pot fi culti/inculti ca noi, inteligenti/prosti ca noi, buni/rai ca noi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt total de acord cu tine-tukhey23.

| maya_4030 a răspuns:

Cine suntem noi sa ne dam cu parerea? sunt multi care simt ca s-au nascut intr-un corp nepotrivit doar din cauza cromozomilor, au si ei bucurii dar si suferinte pentru ca nu pot sa fie asa cum isi doresc, ce rost are sa venim si sa-i huiduim din moment ce nu-i putem intelege, nu am nimic cu nimeni, nici cu homosexualii nici cu lesbienele, nici cu travestitii, am ce am cu violatorii, criminalii si pedofilii, pe astia as putea sa-i chinui putin cate putin.

| Brigitta a răspuns:

Nu e treaba mea ce fac altii, dar nu as vrea ca peste ani copiii mei sa-i vada cum se... dragalasesc pe strada.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma pis pe gay

Si nu'i normal

Ca copii mei sa vada

Homosexuali care se ling in gura ostentativ pe strada

E la moda sa fim toleranti da nu reinviem Sodoma

| moonY a răspuns:

Homosexuali vor exista indiferent daca acceptati sau nu casatoriile. daca te opui legalizarii, ei nu vor disparea.
fiecare persoana are dreptul la libertate, dar suntem prea primitivi sa intelegem asta, stim doar sa judecam oamenii.

| anonim a răspuns:

Nu ne putem opune homosexualitatii.acest fenomen este intalnit si la animale, si la pasari.este ceva normal, numai ca noi il vedem ca imoral.este problema fiecaruia ce doreste sa faca cu viata lui, atata timp cat nu sunt eu afectat.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Ce aveti cu saracii oameni? Cu ce va influenteaza pe voi relatia lor? E problema lor.In schimb nu as fi de acord cu adoptarea unui copil de catre un cuplu gay.Ma gandesc ca poate fi extem de naspa ca pe maicata sa o cheme Vasile laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da turkhey, nu te intereseaza. tu crezi in dumnezeu. da nu-i problema ta pana ce copilul tau va veni sati prezinte viitoarea sotie, prietenul lui cel mai bun.atunci prin grija sau indiferenta ta si a altor fatarnici legea va fi fost votata, si trebuie sa accepti ca doar nu te atinge personal. vrei sa fii bunic? acum nu, dar mai tarziu? pai eu zic asa.moralitatea e o valoare. libertatea e un drept. tu renunti la moralitatea ta pentru dreptul lor? ca nu te afecteaza personal.

prfml
| prfml a răspuns:

CONCLUZIA MEA : Pe zi ce trece sunt tot mai multe persoane care care aproba aceasta, acum sunt in minoritate, logic nu? Ca in astfel de caz era oficializata in momentul acesta. In viitor minoritatea are tot posibilul sa devina majoritatea. Indiferent de parerea mea care am postat-o mai sus sau voastra timpul va stabili cum va fi corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai voi astia care sunteti de acord cu casatoriie intre gay sau lezbi, v-ar conveni sa aveti copii gay care se casatorec cu barbati sau fete care se marita` cu alte fete?
cum p. l. m ar arata Pamantu asta?

Cum ar fi sa mergi prin oras sa i vezi pe gay cum se ling, nu borasti carabusi?

Imaginativa cum ar arata un Pamant prin de transexuali, gay si lezbi... ar fi circu de pe lume...

Cum... puteti fi de acord?

| anonim a răspuns:

@clau7878-si daca nu esti de acord, ei tot se f+t.asa ca, sincer, chiar nu ai nimerit-o de data asta. crezi ca daca ai avea un copil, iar el ar fi pe invers, ai putea schimba ceva? nimic.numai sa dam din gura stim, insa si pentru asta ne trebuiesc cativa neuroni.laughing

lolita
| lolita a răspuns:

Intr-un final or sa e aprobe, atat cat nu ma afecteaza personal nu am nimic impotriva. gay sunt mai multi decat credem noi, intrati pe pagina gay de curiozitate si o sa vedeti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@emil era vorba de casatoriile intre ei nu de ce fac ei... mie mi a fost de ajuns sa vad o data doi linganduse...
nu stiu cum iti poti imagina tu ce fac ei laughing

Daca as avea un copil gay. l as folosi pe post de sac de box

Si in legatura cu neuronii, intr-adevar iti trebuie` mai mult de 2 ca sa iti dai seama ca nu dam din gura ci tastam...eu tastez cu gura inchisawinking laughing

| anonim a răspuns:

@clau7878-ceea ce tastezi aici, este acelasi lucru pe care il gandesti si in viata de zi cu azi.asa ca nu incerca sa traduci gresit anumite remarci ca nu tine. iar referitor la faptul ca daca ai avea un copil in acea situatie, iti spun eu ca nu ai face nimic.este numai gura de tine, crede-ma.cunosc destule persoane care au copii pe invers, si unde mai pui ca unii sunt si singuri la parinti, si chiar nu se pot pune contra lor, cu toate ca in sinea lor le este rusine si sa mai dea ochii cu lumea.

| Nastia a răspuns:

Aoozi, eu nu as vrea k,,, copii mei sa vada homosexuali c s ling ostentativ p strada"...serios,.tongue

| psiholoaga a răspuns:

Eu sunt pro. Ieri am fost la mars. E necesar sa inteleaga oamenii o chestie, fiindca vad ca multi resping ideea din necunostinta. Persoanele gay vor parteneriat civil, casatorie civila. Nu au cerut casatorie religioasa in BOR, asa ca nu vad pentru ce se agita biserica. 'Daca le dam civil, or sa vrea si religios'. Nu, dintr-un motiv simplu. Biserica e biserica, statul e stat. In unele state cu nevroze de identificare, se mai confunda, dar asta nu e normal. Ceea ce se intampla la noi e in neregula, fiindca si persoanele gay platesc taxe si au statut de cetatean al romaniei, asa ca ar trebui ca, civil, sa aiba ACELEASI drepturi ca persoanele straight. Pentru mine e o mare uimire ca un asemenea caz de discriminae poate avea loc si toata lumea sa inchida ochii. Din fericire, sper ca nu se va mai intampla asta prea mult. Ok. Parteneriat civil NU EGAL casatorie religioasa. Acum, ca am eliminat biserica din discutie, sa vedem posibile motive pentru care persoanele gay ar vrea acest parteneriat. Pai, sa presupunem ca stau cu o persoana 10 ani, investesc intr-un apartament, se despart, apare problema partajului. Fara casatorie, 'divortul' devine greu de gestionat legal. Una moare, are copil minor, iar partenerul persoanei, cu care a stat nu stiu cat timp, nu poate primi custodia, fiindca e ruda. Asa ca respectivul copil ajunge la orfelinat sau la rude indepartate, mai degraba decat la o persoana pe care a avut-o aproape poate de cand se stie. Si sunt multe astfel de situatii. Motivele legale (nu doar emotionale) pentru care si persoanele heterosexuale se casatoresc. Si, pe langa asta, nevoia de a-ti imparti viata cu cineva, de a avea o casnicie. Multe persoane gay s-au adaptat si locuiesc impreuna, au relatii de durata si fara 'bucata de hartie' care sa spuna ca sunt casatoriti. Insa este problema incalcarii unui drept fundamental, garantat de lege oricarui cetatean. Cat despre 'copiii nevinovati' care ar fi adoptati de persoane gay si ar fi traumatizati pe veci, vorbiti prostii. Daca nu stiti nimic despre psihologia copilului, despre traumele unui orfelinat si despre senzatia de dezradacinare, despre lipsa unei familii, mai bine nu comentati. Copiii heterosexuali nu vor ajunge gay doar pentru ca au parinti 2 barbati. Dupa cum oamenii gay nu vin din parinti gay neaparat. Pentru cine crede ca un orfelinat e de preferat unei familii (care sa implineasca cerintele de confort material si psihic ce se cer in cazul unei adoptii), indiferent ce orientare sexuala au parintii, nu stie ce vorbeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fryekid: am vazut rasp tau si mi se pare de ff prost gust sau esti prea prost si un mare asccultator de manele, esti in 2009 si crezi tu ca biserica e demodata? pai da mi voie sa ti spun eu ceva...ai vrea ca viitori tai copii sa fie toti gay? si sa ajungi la batranete sa nu iti mai treaca pragul nici unul din ei? sa nu ai parte de nepotii?
sincer nu am nimic cu nimeni dar eu cred ca suntem un pic depasiti de situatia si vai de generatiile care vin din urma. unde s au pierdut toate principiile care ne dadeau credinta si forta, unde au disparut toate obiceiurile si traditiile care ne au imbogatit cultura? mai avem mare noroc de manastirile din moldova, ce de altfel cred ca am fi fost demult pierduti precum sodoma si gomora.