Sustin casatoria intre persoane de acelasi sex fiindca fiecare are dreptul si poate sa aleaga pe cine vrea sa iubeasca .
Asa cum Dumnezeu ne-a creat, El ne-a dat dreptul sa alegem intre bine si rau si sa alegem pe cine sa iubim .
Nu trebuie sa facem discriminari fiindca nu ne ajuta cu nimic .
Buna. ma numesc alina si sunt studenta in ultimul an la drept.in primul rand as vrea sa va spun ca, casatoria intre persoanele de acelasi sex nu este legalizata la noi in tara, sunt dispozitii atat in codul familiei cat si codul penal care incrimineaza casatoria intre persoanele de acelasi sex f grav iar in cazul in care se oficiaza o casatorie de acest gen, aceasta este nula si atrage sanctiuni pentru ofiterul de stare civila care a incheiat aceasta casatorie. si ca sa mi dau si eu cu parerea, sunt pe deplin impotriva acestei chestiuni pentru ca e impotriva bunelor moravuri
Acum incepeti sa dati vina pe Dumnezeu ca "El i-a facut pe unii gay". Va pun o intrebare: Dumnezeu a creat ucigasi? Sau mincinosi?
asta imi aduce aminte de ceva ce a zis Einstein: nu exista intuneric. Intunericul este lipsa luminii. nu exista rautate. Rautatea este lipsa lui Dumnezeu in inima ta.
Sa revenim la gay. Eu cred ca homosexualitatea este o urmare a pacatului.
ca om, nu urasc homosexualii, ci homosexualitatea.
Dar nu critic homosexualitatea mai rau cum critic sexul premarital. Sunt una si aceeasi chestie.
Nu pot sa spun nici ca sunt de acord, nici ca nu sunt. Toata chestia asta este cu 2 taisuri. Nu multi oameni sunt de acord cu legalizarea casatoriilor gay, dar asta pentru ca nu sunt in locul lor si tocmai de aceea nu pot intelege ca le este si lor greu si vor intr-un fel sau altul sa nu mai fie aratati cu degetul (haideti sa fim realisti, cati dintre noi nu se uita insistent cand vad doi/doua tipi/tipe saruntandu-se?), pe de alta parte. intervine putin si religia, intr-adevar Dumnezeu ne-a creat cu bune si rele, dar cu siguranta nu ne-a facut gay! S-au facut zeci, sute de studii si nu s-a descoperit nimic "anormal" la un gay. Aici mai mult e o problema psihologica. Cunosc destul de multi oameni gay si credeti-ma, fiecare dintre ei au trecut printr-o experienta traumatizanta care i-au facut sa-si dea seama ca sunt gay. Nu am nimic impotriva lor, dar nici nu-i sustin.
De acord.
Fiecare face cu viata lui ce vrea si atata timp cat acea persoana se simte bine asa, pai ce treaba sa am eu?
Ca daca e pana acolo si daca nu se legalizeaza, tot vor exista, numai ca putine persoane se gandesc si la asta
O singura viata avem.De ce sa ne prefacem ca suntem cineva cand de fapt suntem o persoana cu total diferita.
Nu sunt impotriva lor.Nu poti sa impui cuiva sa fie intr-un fel numai ca u esti impotriva ...desi pana va ajunge toata populatia sa inteleaga chestia asta...mai e drum lung.
Fryekid... daca esti in 2009 aia nu inseamna ca trebuie sa uiti de d-zeu...
Esti total afon de lume...
Gay si lesby, o mare prostie care duce lumea la dezastru.
Ce lezalizare? Astia trebuie batuti si maltratati in plina strada, cu parada lor cu tot.
Ce drepturi le trebuie? Cand o sa respecte cuvantu lui d-zeu o sa aiba drepturi egale...
nu stiu, sunt total impotriva
AndreiMM0002 întreabă:
misauratcuviata întreabă: