| parverde a întrebat:

Ce parere aveti daca, ca fată aş vrea să raman virgina toata viata? Sa nu intretin relatii sexuale cu nimeni. Casatorie nu-mi doresc, copii nici atat!
Nu am o parere tocmai bună despre aceste lucruri.E mult de zis, consider relațiile sexuale ca o "umilință" la adresa femeii din partea bărbatului.
Voi ati ramane virgine toata viata? Sau aveti alte "planuri"?

Răspuns Câştigător
| AdelaElena88 a răspuns:

Dacă tu ai decis asta, este alegerea ta.Eu înțeleg pe de o parte ce zici, ca multe femei naive cad în mirajul iubirii de la vârste fragede și sunt batjocorite și umilite. Posibil sa ai în jurul tău prea multe exemple de cupluri nefericite, sau bărbați care își tratează femeile ca pe niște mașinării de făcut mâncare și copii. Sexul nu este o umilință la adresa femeii, ideea asts e inoculata de societate limitata, care priveste femeia ca pe o posesoare de gauri ce pot deveni uzate în timp ( de parca un vagin se poate uza, dar de penis nu zice nimic, de parca zici ca e " sfant " - stiu, e nedrept si dezgustator ) Tot ce conteaza e sa faci asta asumat, într o relație bazata pe încredere, respect și nu asa cu oricinr îți pica în mana, sau primul care te linguseste ca sa obțină ce vrea. Înțeleg ca nu ți ar plăcea sa fii ca fetele alea de 14 ani care pana la 20 au făcut probabil numeroase întreruperi de sarcina, și au schimbat multi parteneri. Când bărbatul face dragoste ( observi ca am spus dragoste nu sex) cu femeia lui, femeia e asemenea unei zeițe a erosului, adorata și iubită în cele mai nebunești și nebănuite feluri de bărbatul care ii oferă iubire autentica, respect și sprijin în toate momentele.( Daca accepta un gunoi in viata ei pentru ca nu are suficienta incredere in ea, atunci fii sigura ca e umilita)Eu zic ca soluția nu e sa nu te căsătorești niciodată, ci sa fii întotdeauna precauta când vine vorba de un bărbat, și sa iei decizii mature, asumate și sa nu iti lași principiile și stima de sine călcată în picioare.Sa iti dai seama cand o persoana nu e pentru tine si sa nu te compromiti.Multa sănătate!

12 răspunsuri:
| viperra a răspuns:

Inteleg perfect ce zici.Scurt si la obiect, cand vei avea un iubit pe care il vei iubii neconditionat si el pe tine, iti vei schimba parerea complet, sunt 100% sigurawinking

| parverde explică (pentru viperra):

Ai dreptate, cu timpul mentalitatea n-i se schimba. Deocamdata cam asa gandesc...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai vrea asta ai faceo nu ai mai intreba pe net.

restul femeilor probabil sunt mai intregi la minte ca tine si isi folosesc organele genitale la ceea ce trebuie

| parverde explică (pentru suntserios):

Te deranjeaza ca cer parerea altor pers anonime? Din cate stiu eu exprimarea parerii si a gandirii este libera laughing
Intregi la minte zici? Sa -si foloseasca organele genitale in ce sens? In a face banii sau a-si vinde trupul...

| Neberius13 a răspuns:

Ma ia cu dureri de cap cand citesc asta, da-i decizia ta ridicola nu a mea

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru parverde):

De ce dracu sa ceri pareri altora despre decizii asupra corpului si vietii tale? care e logica?

si sa stii ca exista, in afara universului tau, si care nu sunt cu.rve.

poata mama ta nu a fost o cu.rva si poate a facut sex in alte scopuri... gen sa iti dea viata tie

| parverde explică (pentru suntserios):

Hai sa nu generalizam, nu am facut cu..r..ve femeile care fac copii. Nu am judecat pe nimeni. Dar totusi nu am o parere foarte buna de fetele care fac sex cu toti "iubitii" lor pe care ii au incepand de la 14 ani.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru parverde):

Nu te pune nimeni sa faci sex la 14 ani... poti foarte bine sa faci sex cand vrei si cu cine vrei din motivele tale.

Si tu ai generalizat

E mult de zis, consider relațiile sexuale ca o "umilință" la adresa femeii din partea bărbatului.

| peperonies a răspuns:

DaCACAfata ai vrea sa ramai virgina toata viata e alegerea ta si ce conteaza parerea noastra?

| darrio2007 a răspuns:

Este strict problema ta. Nu te obliga nimeni sa faci asta. Dar, pe masura ce vei mai creste, iti vei schimba modul de gandire.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Ce contează părerea noastră? E viața ta și ți-o trăiești exact așa cum vrei. Dar știu 2 surori, verișoare cu tata, care au fost exact așa toată viața. Nu te cunosc, posibil să fii asexuală, posibil să fii doar inhibată, posibil să ai alte probleme cu care te lupți și de care nu ne spui. Eu am aproape 50 de ani și sunt în situația asta dar nu sunt un caz tipic, situația mea e mai specială.

| Adry05 a răspuns:

Cati ani ai? ITi zic ca virgina toata viata sigur n-o sa te tii. Eventual daca te calugaresti. laughing)