Este absolut normal sa ai par pe piciore ești bărbat nu da jos părul niciodată de pe tine lasă acolo da îngrijește te nu-l lăsa ne spălat spălat eu am tot corpul plin de par cel mai mult am și piept am și pe piciorele la fel de mult
Nespălați, neîngrijiți, maimuțe primitive, care nu au trecut de preistorie.
Lasă copii pace mogli este bărbat normală ca o sa aiba par pe piciore ce vrei sa fie virgin și cu păr de pisică pe el?
In locul tau as citi despre rolul parului pe corp.Vei fi socata sa afli ca e fix opusul a ce spui tu.
Ai 23 de ani si nu ai avut primul sarut. De ce? Nu ai par pe picioare?
Nici o parere, asta fiind constitutia lor fizica care nu afecteaza pe absolut nimeni.
Vedeți de treaba ta, nu este problema ta că n-am avut eu primul sărut, iar cu parul de pe picioare este dezgustător, din perspectiva mea, nu știu ce vreți sa dovediți cei care aveți pădurea Amazonului pe voi.
Dar cei care se epileaza pe picioare ce vor sa dovedeasca? Calea spre feminizare?
Sincer mă dezgusți, fă diferența între a fi îngrijit și a fi feminin, deoarece păr pe picioare pot avea și femeile, părul idiotule nu este ceva specific masculin și eu pot avea par pe picioare dacă vreau, auzi tu,, masculi Alfa " sunteți niște nespălați, mai bine acceptați ca trăiți în secolul 21 și nu în preistorie, dacă nu duceți-vă în tarile din lumea a treia, acolo sigur o sa vedeți și femei cu par pe ele, nu doar bărbați.
E ok sa lasi parul pe tine ca barbat, in afara de spate, sub brat, si zona intima. Astea sunt zonele deloc estetice si urat mirositoare. Cu ce deranjeaza parul pe picioare, maini sau piept?
E ceva normal. Nu cred ca e ok sa fi span ( cel putin pentru majoritatea ).
Părul nu este ceva specific masculin, deoarece și femeile îl au, iar a fi împuțit este o alegere dezgustătoare!
Arata-mi tu in societatea asta moderna, femei cu par pe piept si pe spate, si barbati spani in numar mare incat sa fie considerat normal si atunci mai vorbim.
Nu mai vorbi cu el că o să scrie la fel de prost ca tine.
Măi baiatule, totul este de la natură.
Ca să avem păr in anumite locuri, mai mult sau mai putin.
Si te rog fara jigniri.
Se pare ca nu esti prea educat, daca ai lipsa de respect fata de cei cu care socializezi.
Mie imi vine sa fug. Daca le place, sa-l tina, dar nu trebuie sa umble pe strada cu el la vedere ca la strand. Sa poarte pantaloni lungi. Cum ar fi sa umble si fetele la fel pe strada? Eventual cu dresuri lungi, de matase...
Villy0po întreabă:
DenisaNicoletaG întreabă:
Piciu_Mihaela_ întreabă: