Bai eu sunt rapidist din tata-n fiu, dar aseara am tinut cu Dinamo din tot sufletul.Am strigat, am injurat mi-am zmuls parul din cap! Pentru ca sunt roman. A fost un meci extraordinar, era pacat sa nu se califice din cauza suporterilor. Poate asta va fi o lectie data "ultrasilor". Sau mai bine zis o palma. Bravo Dinamo! Si bafta in Europa League
Foarte foarte bine! a fost ceva ce a depasit "limita romanului"!
Forta dinamo! Ne vom descurca si in continuare!
Forta dinamo!
Dinamo rules... uite cine suntem noi dinamo aleeeo aleeeo ale ale aleooo dinamoo...forza dinamo...
Mi-am dorit din tot sufletul ca sa castige dinamo! si sa ajunga in Europa League, si asa a fost! Forzza Dinamo!
Hai Dianmo hai Dinamo ole ole ole ole! striga intr-una cainii roshii infocati \:d/
e bine ca au castigat. au demonstrat ca faza cu suporterii a fost o greseala
Mie chiar mi-a placut meciul de aseara!chiar daca tin cu Steaua.
Si aveam niste emotii....am vazut meciul chiar la sfarsit.Bravo Dinamo!
Dinamo este o echipa buna, dar se demoralizeaza repede. Felicitari pentru calificare...Multi nu mai credeau in ea.
Adevaru' e ca eu sunt stelista. dar totusi sunt romanca. inca un adevar [] ar fi ca au jucat super bine
. felicitari dinamoo! portarul a fost super :X
Sunt Dinamovist, dar si roman! Asa ca vreau mai intai sa felicit echipa nationala a Romaniei pentru ca a fost batuta de Serbia cu 5-0, si apoi vreau sal felicit pe Mutu care dupa ce a pierdut, petrecea prin baruri! neseriosi, nu-i asa? Dar tot imi amintesc de acele seri in care Dinamo Bucuresti a aratat cine este.HAi Dinamo, Si rusine nationalei Romaniei!
Nu sunt mare microbist, dar din tinerete am o oarecare simpatie pentru Steaua, insa cand am auzit azi dimineata la radio ca Dinamo s-a calificat am zis un sincer "BRAVO LOR".