| PumpkinDoll a întrebat:

Ce parere aveti de copiii astia din generatia asta care baga tigari din generala si asculta trep fara mesaj? A da, care joaca si fortnite.Pe vremea mea ne jucam metin2, ascultam parazitii(mai ales "Condoleante" a lu' Ombladon)si aveam telefon cu butoane.Eu cred ca or sa se duca de rapa generatiile viitoare. Daca as putea, as pleca in Korea........de nord.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părerea mea e că sunt tare proşti şi fortnite e cal mai tâmpit joc ever.

| Isabell27 a răspuns:

Pe mod avioooooon
Iti dau ocupatt
Nu raspund la telefoon (telefoooon)
Poze sutien sutienn
Cantati industrialee yeaaaaa

| melodrama a răspuns:

Zdreanto a venit abi.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu mi s-ar parea faptul ca jucai mizeria aia de metin sa fie ceva cu care sa te mindresti. Iar Parazitii... gata, acum ce ascultati, Fuego?

| RAY a răspuns:

Drum bun, ne am saturat de plangaciosi de astia care se plang toata ziua dar nu fac nimic

| PumpkinDoll explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu,acum ascult Metalica, Chapel, Pantera, trupe mai vechi... ca ce-i dupa 2000 e jale.Is ceva in genu' asta acum https://imgur.com/a/8cBs4BE

Era sa uit de RAMONES

suntserios
| suntserios a răspuns:

Loool, jucai mentin și erai cool? Dapai eu ca jucam Mario pe TV alb negru

| PumpkinDoll explică (pentru suntserios):

Si eu, dar pe color

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Eheee... ideea e ca Parazitii ramin relevanti tot timpul. Uite cam cu ce ma delectez eu, poate mai descoperi chestii noi si interesante: https://www.last.fm/user/CodrutNistor/library/artists

| anamariarot a răspuns:

Ai naibii deștepți de ascultam paraziții laughing)))))))))))

| CleanHeart a răspuns:

Ce sa faci... vremurile se schimba, așa ne vedeau și pe noi cei din generațiile trecute dar mă bucur din suflet că am apucat sa copilăresc fara telefon sau cel puțin aveam unul cu care inregistram melodii și avea un singur joc cu un șarpe, ieșeam cu toată gașca in fata blocului și băteam mingea până seara, erau la moda oracolele, și multe altele care îmi vor rămâne în inima.

Răspuns utilizator avertizat
| vladeraser3 a răspuns:

Nu este in totalitate asa, daca ai vazut copii care fac lucrurile astea sunt acei copii needucati de parinti.Copii educati de parinti sunt multi.