Se vor vindeca toti cu trecerea timpului si prin maturizare. Altii mai tineri si curiosi le vor lua locul.
Mie mi se pare o pierdere de timp, sa stai sa dai la comenturi si sa astepti in schimb si tu. Unii mai si zic: te astept si pe la mine .
Bineinteles trebuie sa-i spui cat de tare a iesit in poze ( unele modificate de unii), cat de cool, simpatic, sweet, traznet este.
Si eu am avut recunosc, pana am constatat ca e aiurea, mai ales cu topul de friends... daca te are cineva sa-l pui si tu, mai apar discutii gen: vaii tu nu ma ai pe mine...sau ma ai al 3-lea, eu te am primul.Mda o pierdere de vreme. Daca chiar esti pasionat de poze, eu zic ca poti sa le pastrezi pentru tine nu sa le pui pe hi5 sa la vada o lume intreaga.
Nu stiu, asta e parerea mea.Fiecare cu mentalitatea lui.
Pai ce te doare pe tine? Ca doar nu o sa ai tu probleme cu ochii in locul lui.
Parerea mea e ca se simt singuri
Eu nu ma numar printre aceste persoane dar pot sa iti spun ca cunosc asemenea persoane si nu e chiar recomandat sa iti ocupi timpul numai pe hi5.Parerea mea
Pt mine intra in categoria pers blocate in realitatea virtuala, compenseaza anumite inadaptari sociale prin obsesia pentru hi5
AnonimulCurios întreabă: