E super Mi'a placut mult sa citesc ca ai scris Daca mai scrii ceva sa ne anunti, ok? Daca vrei cand m'ai scrii vreun capitol sau ceva trimite-mi'l pe privat sau da'mi link daca e pe net pentru ca vreau sa vad continuarea
E foarte tare povestea dar nu e originala...vampirii au aceleasi insusiri ca si cei din Twilight... cel putin ai putea sa le dai alte puteri, sa nu mai fie palizi si ai putea sa continui d. p. d. v psihologic, adica sa descrii trairile interioare ale unui vampir, cum incearca sa-si stapaneasca pofta si cum regreta ca nu poate avea o viata normala
ai talent:X
Este foarte frumoasă povestea care ai creat-o. Felicitări!
Singura observaţie care o am este la început unde ai scris "ochii ei de culoarea smaraldului erau verzi". Ai făcut un pleonasm. Poţi spune simplu "ochii ei erau verzi" Dă mult mai bine.
În rest este ok.
Povestea e minunata merita continuata, dar nu ne tine pe toti in suspans daca vei scrie in continuare vei posta sa vedem si noi?
Am ajuns si eu pe aici.Imi place povestea ta. Te felicit pentru originalitate. Mi se pare ca treci prea repede prin actiune, in rest e ok.Si inca ceva, te exprimi foarte bine pentru varsta ta.As vrea sa postezi tot aici urmatoarea parte.
WoW... m-a lasat fara cuvinte :* este uimitor
Ai foarte nulta imaginati!
Daca te-ai stradui putin de tot mai mult, ai ajunge faimoasa scriind o poveste mai celebra de cat Amurg!
Te rog sa o continui, dar, nu aici pe TPU. Continu-o in cartea ta si da-o la editura.
si chiar mi-as dori sa iti cumpar cartea!
cum pot?
iti urez succes si nulta bafta in continuare sper sa ai volume intregi din seria asta
Bravo.Chiar m-a impresionat povestea ta. Rar mai auzi asa povesti. Ar trebui sa se faca un film si chiar ar da bine o continuare acestei povesti. Si apropo, ar trebui sa fii foarte laudata pentru efortul tau.
Da foarte fain imi place cred ca ai mai putea scrie si poate ca odata o sa ajunga celebra ceva gen Twilight si atunci ai fi putut pune niste nume romanesti (asa de reclama;-)) ) daca ai mai scris mai publica sa vedem si noi, m-ai facut curioasa, si spor la inspiratie.
Este foarte buna povestea cred ca ar trebui facut si un film sa continui! Este extraordinara
croissant întreabă: