| bOom a întrebat:

Ce parere aveti despre aceste sarbatoari Craciunul si Revelionul.Eu sincer in apropierea acestor sarbatori ma simt in paradis.PAi sigur cu atitea cadouri si surprize distractii, insa la fel si spritul ce le emana aceste sarbatori. Ce parere aveti despre aceste sarbatori?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

In astfel de sarbatori sunt foarte vedel, radiez de fericire. Asta pentru ca in perioada aceasta de obicei familia e mai unita si incercam sa nu ne mai tachinam ca altadata.

6 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Si anul acesta ca de altfel in fiecare an, spiritul sarbatorilor poate fi intalnit pretutindeni.Pe strazi au aparut instalatiile, in magazine e o forfota pentru cumpararea de cadouri, a inceput aprovizionare cu produse de sezon etc... Spiritul sarbatorilor isi pune amprenta atat pe copiii care il astepta cu nerabdare pe Mos Craciun cat si pe adolescenti si adulti.Eu personal abia astept sarbatorile de iarna desi nu sunt nici copil nici adolescent...

| Cryssy a răspuns:

Eu nu ma simt chiar in paradis ca am niste probleme in familie dar asta nu conteaza. Anul acesta sunt fericita ca o sa fiu de revelion cu iubitul meu.

| Aly07 a răspuns:

Eu intai il astept pe Mos Nicolae rolling on the floor, s vad c gasesc in cizmulitze tongue.

| Mamamare a răspuns:

Eu de`abia astept sa vine Craciunul[love struck]. Cand o sa fim toata familia.Si cei care vin cu, colina...Este minunat. Tu ce parere ai?[:*]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceste sarbatori sunt f.frumosase.Eu una sunt bucuroasa si radiez de veselie. Cel mai mult imi place acel spirit specific Craciunului si Revelionului.Aceste sarbatorii ne unesc si ne alina sufletul.In perioada sarbatorilor intreaga familie ni se alature, iar acest lucru e cel mai important.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu le iubesc ff mult, parca ma simt mai libera mai vesela, sunt oricum foarte frumoaselove strucklove struck:X