In prmul rand trebuie sa-ti placa tie apoi eu zic ca sunt cele mai tari...ador chestiile astea cu tinte, cranii... etc daca tie iti plac si iti sta si bine cu ele, e super atunci! dar sigur cum a zis si Ionee, daca sunt chiar exagerat de multe tinte, e posibil sa arate urat :p dar depinde cu ce le asortezi :*
sper ca ti-am fost de ajutor!
Deci, daca tie iti place..aceste cizme..nu ar trebui sa te intereseze si parerea altora. Multi zic ..ca daca porti cizme de genu, ba esti rocker inrait..ba nu mai stiu ce . Mie una..imi plac , dar nu cele cu multe, multe tinte..ci acelea mai 'finute'. Poarta ce iti place tie!
Sper ca te-am ajutat!
Dupa parerea mea cizmele cu multe tinte sunt uritele, mie imi plac cizmele cu tinte insa doar intr-o cantita normala, nici prea mult si nici prea putin, depinde de modelul incaltamintei, doar in fine este gustul tau tu alege ce iti place si ce nu, sper ca raspunsul meu nu ti-a influentat decizia, in orice caz cumpara-ti ce iti place si sa nu te interesseze parerea altora, succese, sa imi spui totusi ce ai hotarit! e misto
Https://www.google.ro/......ps?/search Cam asa sunt...dar sunt putin mai scurte si in loc de pietricele au tinte da nu si in sus si sunt din piele :*
Mersi mult :* Nu au multe tinte.Eu nu sunt o persoana emo. Mie mi-au placut astea foarte mult si au o cantitate normala de tinte pe ele :*
Aha am inteles ce fel de model vrei tu, as spune ca e destul de fine, mie imi place, eu mi-as cumpara, chiar saptamana aceasta trebuie sa plec si eu sa imi cumpar... ok succes mie imi plac
alinna_1696 întreabă:
anonim_4396 întreabă: