Buna,am o parere undeva la mijloc,nici prea prea, nici foarte foarte.E problema lor ce fac, important este sa nu le publice, cu atat mai putin pe site-uri-le de socializare, asta daca nu isi doresc sa aiba o reputatie proasta.Nu stiu de unde placerea asta de a te poza astfel, probabil intervine curiozitatea, dorinta de a te multumi pe tine, de a-ti arata ca esti frumoasa si te simti bine in pielea ta:d.
Pai sut pozele lor si bine ca nu le publica pe siteuri de socializare e treaba lor ce fac nu am o parerea proasta sar nici nu prea buna
Toti spuneti ca nu intelegeti de ce au asemenea poze Nu inteleg de ce faceti atata tam-tam pe acest subiect, si la strand costumul de baie e tot format din sutien si chiloti, oameni buni! Multe fete fac asta pentru a-si vedea mai bine corpul, pentru a stii la ce mai au de lucrat, pentru a vedea diferentele sau pur si simplu le-au facut si le-au pastrat. Nu avem de ce sa avem o parere proasta despre ele E UN SUTIEN SI O PERECHE DE CHILOTI, nu e dezbracata sau mai stiu eu ce.
scumpik010 întreabă:
Mnup întreabă:
anonim_4396 întreabă: